Veronika, az Alekosz menyasszonyt keres című showműsor nyertese alig egy hét után megcsalja Alekoszt – állítják a legutóbbi pletykák. Természetesen mindezekről Alekosz semmit sem tudott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Veronika megcsalta Alekoszt?
2011. június 04. 16:55
2011. június 04. 16:59
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Jajmá, én lennék a legboldogabb ember ha egyszer, és mindenkorra végre eltünnének a föld színe alól, és soha senki sem hallana róluk..már hihetetlenül unalmas..-.-
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. június 04. 17:00
Na, tisztázzuk: Balekosz NEM görög. Sőt, az anyja, Vája sem: az egyik Görögország melletti országban, egy határ melletti faluban vagy városban született, ő NEM görög. Alekosz annyira görög, mint amennyire én vagyok angol -.-"
Amúgy is mit vártunk a kacsaszájú virslislánytól? Balekosz se normális,h ebbe belement, háát még h őt választotta. Ő is csak csinálja az eszét a kamerának. -.-"
Amúgy is mit vártunk a kacsaszájú virslislánytól? Balekosz se normális,h ebbe belement, háát még h őt választotta. Ő is csak csinálja az eszét a kamerának. -.-"
2011. június 04. 17:02
Thora_90 egyetértek
a görög dologért meg bocsi nem tudtam h nem onnan való
a görög dologért meg bocsi nem tudtam h nem onnan való
2011. június 04. 17:02
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ennyi a nagy szerelmből..kár volt ez az egész mennyasszony show, szinte mindegyik nő csak a hírnévért ment oda...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. június 04. 17:03
LoveandPeace! Ez nem neked szólt
Hanem a sok okosnak, akik GÖRÖG FÉLISTENKÉNT tekinteke a Papír Herculesre 
Amúgy jó lett a cikked
Amúgy jó lett a cikked
2011. június 04. 17:03
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Bella99: egyetértek, ő nem olyan fajta aki megcsal valakit
2011. június 04. 17:13
Nekem ez a show nem tetszett. Nem tudott volna műsor nélkül barátnőre szert tenni? De, mivel biztos ezeken a pénzzsebelőkön kívül is vannak olyan nők, akik szeretik Alekoszt. Ezzel nem védeni akarom, mert engem különlegesen irritál.
A Veronikát választásról meg annyit: a szerelem vak.
A Veronikát választásról meg annyit: a szerelem vak.
2011. június 04. 17:14
mert mindenki azt hitte hogy ami ott történik a műsorban annak van valóság alapja? Megcsalta? Mert ők együtt vannak, voltak? Hagyjuk már ezt! A kacsacsőrűnek nem Alek kellett, hanem egy létra aminek a segítségével magasabbra juthat a celeb világhoz vezető göröngyös úton.Aki elhitte hogy itt komolyan kialakulhat komoly kapcsolat az sürgössen menjen el dokihoz....
2011. június 04. 17:17
mégis mit képzel magáról Alekosz hogy egy félisten vagy mi ? azok után hogy Alekosz Tündével akar elmenni a nyaralásra még van képe felháborodni ezen .
2011. június 04. 17:25
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
azthitte Alekosz hogy majd mindig utána fog loholni mint egy kiskutya?! nem is nézem azt ki Veronikából hogy azt csinálná
ráadásul mintha ő annyira hűséges lenne mikor Tündével akar elmenni
ne hogy azt mondják már nekem hogy ott nincs közte meg Tünde közt valami
ráadásul mintha ő annyira hűséges lenne mikor Tündével akar elmenni
ne hogy azt mondják már nekem hogy ott nincs közte meg Tünde közt valami
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról