Moby leszólta Briney-t és Ke$hát
2011. június 04. 22:27
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Az oké h nem a VIVA miatt lehet tudni vagy sem de én azért irtam le h nem nézem mert _ToTo_ ezt írta: Ez a Ti szegénységi bizpnyítványotok amiért nem ismertek több előadót azon a harmicon kivül amit a VIVA tv a képetekbe tol. Én nem hangoztatnám, hanem szégyellném a helyedben magam.
2011. június 04. 22:58
Idézet (cintia8597 @ 2011.06.04. 20:48)
Amiről azt sem tudom hogy mi az arra nem fogok kattintani és ez a Moby annyit ér mint a "nagyon híres" száma!! SEMMIT
akkor cicám te még annyit sem érsz mit ő. ahogy elnézem a kedvenceidet te is az értelmiség netovábbja lehetsz.
nem igazán tudom hogy mi a fsznak regisztráltatok ide, ha nem bírtok rákattintani a nevére, emberek kitörik az ujjatok vagy mi? szánalmasak vagytok esküszöm. legalább olvassatok utána hogy ki ő, mit csinál, mit tett le az asztalra aztán akkor mondj bmeg ilyet ha tájékozott vagy.
annyit érsz mint akiket védesz dettó ugyanúgy SEMMIT.
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
Grace Benning
2011. június 05. 02:25
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
részben igaza van. én is hallgatok ilyeneket, de nem, mint zenét. háttérnek, házi, evés közben. akkor mondom, hogy zenét hallgatok, ha semmi mást nem csinálok közbe, átélem a számot. és ez nem pont egy hozzájuk hasonló előadó tollából származó dalnál fog előfordulni
2011. június 05. 02:27
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
amúgy ő a Temptation-ös Moby?
2011. június 05. 10:14
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.04. 21:28)
Ha fogalmatlanok vagytok akkor mit dumáltok? Ha azt sem tudjátok kiről van szó akkor szerintem K*SS a neve mindenkinek - úgy ne szóljunk már le senkit, hogy sosem hallottatok róla. Én legalább akiknek beszólok, tudom mit csinálnak és tudom, hogy szart sem érnek. Egyáltalán nem duc-duc zenét játszik. Fogalmatok nincs zenéről, műfajokról, csak a dizniszarokról.
Pontosan ezért írtam, hogy "nagy valószínűséggel", mert nem tudom, ki ő és milyen zenét játszik. Előbb kérlek olvasd el figyelmesebben, aztán szólj le engem. Ne haragudj, ha megsértettelek, de nekem a DJ-ről a "duc-duc" zene jut eszembe, és ezért én kérek elnézést. Nekem nem állt szándékomban leszólni Moby-t, és hidd el, én is rühellem a dizniszarokat. Egyszerűen csak arra próbáltam rámutatni, hogy az, hogy kinek mi a jó zene, az abszolúte relatív.
2011. június 05. 10:20
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.04. 19:42)
Na, íme egy újabb tehetség, nagy pofával megáldva.
Britney igenis sikeres, és szuper hangja van.
Kesha hangja se rossz.
De Moby... -.-"
Britney igenis sikeres, és szuper hangja van.
Kesha hangja se rossz.
De Moby... -.-"
nem rosszindulatból xD De Moby nem az év felfedezettje attól hogy a fórum korosztály nem ismeri még k*rvára nem újabb tehetség elég régen pályán van
ne járassátok már ennyire le magatokat ha már ennyire nem vagytok a szeren ott a gugli nézzetek utána mielőtt megcsillogtatjátok messzemenő tudásotokat
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. június 05. 10:21
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
lehet h nincs sok tartalma általában Ke$ha vagy Britney zenéjének de attól még tényleg jók ...ezekbe nem kell nagy érzelmeket meg odaadást keresni.. így valamennyire igaza van ..de azért attól még zene amit csinálnak szerintem nem kéne visszaszólniuk erre mert azért van benne igazság
2011. június 05. 11:02
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
hát a mostani Britney dalok tényleg eléggé gyengék, pedig régen hatalmas Britney fan voltam, minden albuma megvan(kivéve a mostani, mert az egyáltalán nem tetszik, túlságosan mű az a zene). Kesha...hát őt gyárilag nem szeretem, szal ő hidegen hagy...
2011. június 05. 11:43
Ke$hát?jolvan Britneyt beismrem nem annyira szeretem de attol még ne szoljon bele ez a kis nyápic mobic v ki
foglalkozzon saját magával,mert gondolom eddig seki se szolt bele hogy milyenek a zenéi pláne nem a sztárok kesha és britney
hát tarsa meg magának a véleményét
a sztárok is képesek hülyeségre,egyre többen
és én nem azt mondtam hogy Britneyy v kesha normálisabb lenne mert ők se tökéletesek ebben egyetértek vele
de mibe fogadok hogy ezt csak ugy kijelentette nekik hogy ez nem tetszik meg az nem tezsik meg amaz nem tetszik
és eggyeltalán nem műzene kesha zenéi max csak britney-é
na mind1 most lement moby a hülyék szintjére :$
nem is ismerem és ahogy látom ő a 6972 helyen van ugyhogy biztos nincs a topon XD
de ez van :\
foglalkozzon saját magával,mert gondolom eddig seki se szolt bele hogy milyenek a zenéi pláne nem a sztárok kesha és britney
hát tarsa meg magának a véleményét
a sztárok is képesek hülyeségre,egyre többen
és én nem azt mondtam hogy Britneyy v kesha normálisabb lenne mert ők se tökéletesek ebben egyetértek vele
de mibe fogadok hogy ezt csak ugy kijelentette nekik hogy ez nem tetszik meg az nem tezsik meg amaz nem tetszik
és eggyeltalán nem műzene kesha zenéi max csak britney-é
na mind1 most lement moby a hülyék szintjére :$
nem is ismerem és ahogy látom ő a 6972 helyen van ugyhogy biztos nincs a topon XD
de ez van :\
2011. június 05. 11:53
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Hogy mennyire igaza van..
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.