Jelenleg melyik fimért/sorozatért rajongsz?
2018. március 18. 00:30
Jelenleg a Girlboss-ra vagyok ráfüggve de nagyon, viszont végeztem minden epizóddal, és huszadikán amúgy is jön a Shadowhunters új része, szóval ez pár nap múlva változni fog, az biztos.. Viszont maradandó emlék számomra ez a sorozat, hihetetlen volt az összes rész, imádom.
2018. március 30. 04:13
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37329 Azonosító: 267566 offline |
Film: Útvesztő. Ez a film elképesztően jó. Nem igazán tudnék mondani olyan filmeket, amik annyira lekötöttek a nézésük közben, mint ahogy ez. Eddig még csak az első részét láttam, de a napokban megfogom nézni a másik kettőt is.
Sorozat: Gossip Girl. Már van egy hónapja, hogy végignéztem az összes évadát, de még mindig rajongok érte és egyébként úgy érzem, hogy a rajongásom e sorozat iránt nem fog elmúlni
Sorozat: Gossip Girl. Már van egy hónapja, hogy végignéztem az összes évadát, de még mindig rajongok érte és egyébként úgy érzem, hogy a rajongásom e sorozat iránt nem fog elmúlni
2018. március 30. 11:49
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline |
Riverdale. Eddig is imádtam, amióta csak elkezdődött. Viszont jelenleg megveszek érte (de lehet, hogy ennek csak az az oka, hogy konkrétan nincs semmi sorozatom jelenleg)
A másik a Shadowhunters. Új évad yeeey.
Na és egy hónap és The 100 és The Originals, szóval.
A másik a Shadowhunters. Új évad yeeey.
Na és egy hónap és The 100 és The Originals, szóval.
2018. május 21. 17:37
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Legutóbb a moziban néztem meg az Éjjeli napfényt c. filmet, amit imádtam, so még mindig rajongok érte.
Mostanában sok sorozatot nézek egyszerre, amikért jelenleg nagyon rajongok, mert lenyűgöznek a jobbnál jobb részek: Riverdale, Shadowhunters. Nagyon jó kikapcsolódást nyújt Lucy új sorozata, a Life Sentence és Bella sorozata, a Famous In Love aminek nem rég jött ki a második évada, illetve már megint nézem egy ideje a Gossip Girl c. sorozatot, ami soha nem lehet megunni.
Mostanában sok sorozatot nézek egyszerre, amikért jelenleg nagyon rajongok, mert lenyűgöznek a jobbnál jobb részek: Riverdale, Shadowhunters. Nagyon jó kikapcsolódást nyújt Lucy új sorozata, a Life Sentence és Bella sorozata, a Famous In Love aminek nem rég jött ki a második évada, illetve már megint nézem egy ideje a Gossip Girl c. sorozatot, ami soha nem lehet megunni.
2018. május 26. 20:23
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline |
Bosszúállók: Végtelen háború
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni