Harry herceg Pippa Middletonnal randizott
2011. június 15. 23:43
|
Stellafuckyea.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 152603 offline
|
Tragédia =DDDD
2011. június 16. 10:37
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
szerintem ezen a képen itt nem igazán illenek egymáshoz de attól még lehetnek boldogok
2011. június 16. 11:13
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
na erre kíváncsi leszek
2011. június 16. 13:01
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
cuki lenne
2011. június 16. 15:38
Őszintén szólva ettől a nőtől én is a plafonon vagyok. Nem csak az egész nő unszimpatikus így ránézésre, de ez az egész... lassan híresebb lesz, mint a testvére, pedig az házasodott be a királyi családba.
Most komolyan, az előző róla szóló cikkben is megírtam, hogy ki ez a nő, hogy helye van itt a Starityn? Mert szerintem senki. Nem énekel, nem színészkedik, nem csinál semmit sem, csak cikkez róla a sajtó.
Most mindegy, hogy teáztak vagy sem, mert ez senki sem tudhatja igazából. Meg ez az egész Harry + Pippa is annyira erőltetett szerintem.
2011. június 16. 21:57
|
Stellafuckyea.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 152603 offline
|
"Őszintén szólva ettől a nőtől én is a plafonon vagyok. Nem csak az egész nő unszimpatikus így ránézésre, de ez az egész... lassan híresebb lesz, mint a testvére, pedig az házasodott be a királyi családba. Most komolyan, az előző róla szóló cikkben is megírtam, hogy ki ez a nő, hogy helye van itt a Starityn? Mert szerintem senki. Nem énekel, nem színészkedik, nem csinál semmit sem, csak cikkez róla a sajtó. Most mindegy, hogy teáztak vagy sem, mert ez senki sem tudhatja igazából. Meg ez az egész Harry + Pippa is annyira erőltetett szerintem"
Teljesen egyetértek
Teljesen egyetértek
2011. június 17. 01:28
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Holly, nagyon nagyon nagyon egyetértek! irritálóóóóó
2011. június 17. 20:03
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Nem hiszem el, h nem bírnak leszkadni erről a nőről. Bár azt sem értem h mért van úgy mki elájulva tőle vagy Kate-ért!!!! Szerintem egyikőjük sem egy nagy szépség. Teljesen átlagosak.
2011. július 04. 13:08
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
Hollynak szerintem is igaza van!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: