Az ABC is természetfelettit nyújt
2011. június 20. 21:33
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
megnézem hogy milyen ... lehet hogy még jó is
2011. június 20. 21:34
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
*katie993
hol nézted meg az első részt ???
hol nézted meg az első részt ???
2011. június 20. 21:57
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
http://filmekaneten.blogspot.com/2011/06/nine-lives-of-chloe-king-1-evad-nine.html
Akit érdekel, itt megnézheti. Folyamatosan frissülő csatorna, szóval még hasznos lehet a jövőben is.
Egyébként tetszik az elképzelés. Végre egy olyan sorozat, ami lecuppan a vámpírokról, kezdenek naggyon uncsik lenni.
Akit érdekel, itt megnézheti. Folyamatosan frissülő csatorna, szóval még hasznos lehet a jövőben is.
Egyébként tetszik az elképzelés. Végre egy olyan sorozat, ami lecuppan a vámpírokról, kezdenek naggyon uncsik lenni.
2011. június 20. 23:55
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Én a premier után pár nappal láttam is a részt és nekem nagyon bej9tt. Holnap új rész, amit valószínűleg szerdán már láthatunk is és én már nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog kibontakozni a sorozat
2011. június 21. 13:16
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Az első részt már megnéztem, és egész jónak tűnik, még pár résszel megpróbálkozok, ha marad ez a színvonal, akkor rendszeresen nézni fogom. Egyébként Skyler nagyon szimpatikus lány.
2011. június 21. 13:27
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Ó, hogy ezt csak most látom!
Én belehabarodtam a sorozatba, pedig nem szoktam ilyen gyorsan megszeretni valamit, de tetszett, így hát
Való igaz, sok a természetfelettis sorozat mostanság, de ez jön be most a nézőknek (nem csak a tiniknek), de azért ez nem ugyanolyan, mint pl. TVD, mert ez konkrétan a tiniknek készült, hisz az ABC Familyn megy, anyukák és lányaik ülnek a csatorna előtt többnyire.
Azért túl sok csöpögés nincs benne szerencsére
Köszönöm a cikket, Brittany
Köszönöm a cikket, Brittany
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. június 21. 20:10
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Ez a csaj volt benne a Gates-ben is... Ő volt Andie. Az is természetfeletti sorozat, szóval ez már nem az első ABC-s nyári misztikus produkció.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.