A színésznő megszegte a házi őrizet egyik pontját, miszerint nem ihat alkoholt. LiLo emiatt ismét bíróságra kényszerül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan újra a bíróságon
2011. június 23. 08:04
2011. június 23. 08:10
Megérdemelné, igazán. Ezek után, amikor így is ki van nyalva a hátsó fertálya, nem igaz, hogy nem bírja ki, hogy ne igyon. Összetenném a két kezem, ha ilyen házi őrizetben lennék.
2011. június 23. 08:30
Ismét bebizonyosodott, hogy ezek az amerikai sztárocskák semmiből nem tanulnak, egyszerűen nem tudnak uralkodni magukon...
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 23. 09:28
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
>.< olyan szánalmas ez a csaj.. igen egy alkoholistának téll nem lehet vlami könnyű h leszokjon a legeslegnagyobb szenvedélyéről, de akk is nem egy megeröltető feladta ( amúgy Lindsay nem is akar róla leszokni, mert ha akarná akk már rég nem ott tartana ahol most ) úgy hogy ennyit az alkoholról
2011. június 23. 10:00
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (uzftv @ 2011.06.23. 09:39)
dee kár azt hittem jó utra tért pedig jó színész mért cseszi l az életét...
Szerintem ő már nem fog jó útra térni. Hányszor mondta már, hogy megváltozik. Mégsem így történt. Valószínűsítem neki mindig is fontosabb lesz a drog és az alkohol. Bár sajnálom, mert a karrierje kezdetén egy szerény, mosolygós lányt ismerhettünk meg benne.
2011. június 23. 10:05
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Annyira sajnálkegy csodás ember lehetne és nagyon hirres is de nem erről ...kiskora óta szinészkedett mostanra már UNIVERZUIMBAN mindenké a szinészetről ismerhené de ehelyt ilyan szart csinál...milyen buta szegnykém de IMÁDOMM <3^<3
2011. június 23. 10:09
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
én szeretem Lindsay-t, nem értem megint miért kellett innia..ezek a botrányai után végre visszatérhetett volna..
Kapcsolódó sztárok
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.