Jennifer Aniston tetoválást varratott
2011. június 25. 21:21
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
2011. június 25. 21:22
15 éves volt a kutyája?!
azta...szegény kutyus
15 év a kutyáknál már nagyon sok...ha jól számolok 105 év??!!!
szép gesztus volt Jentől, hogy felvarratta magára a nevét
azta...szegény kutyus
15 év a kutyáknál már nagyon sok...ha jól számolok 105 év??!!!
szép gesztus volt Jentől, hogy felvarratta magára a nevét
2011. június 25. 22:03
de édes ((:
a kutyája nevét varratta magára..ilyet most hallok először.;DD
a kutyája nevét varratta magára..ilyet most hallok először.;DD
2011. június 25. 22:07
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
De aranyos
Mondjuk elég rossz érzés ha meghal a kutyusod, az aki megvígasztal, ha valami bajod van, aki mindig melletted van. nem kiabál le, nem ordít veled..Odabújik hozzád, ha bánatos vagy...Én mondjuk nem tetováltatnám a nevét a lábamra mert elég hülyén nézne ki, ha az lenne a lábamon, hogy Bogáncs vagy Bundás...Vagy Foltos!!! xD
2011. június 25. 22:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jesszus, Justin hogy néz ki! Le a szakállal!
A tetoválás meg aranyos gesztus, igazából csak az ilyen jellegű tetoválásoknak látom értelmét, amiknek értelme is van, jelentenek is valamit és nem csak azért vannak ott, mert "jól néz ki". Nekünk is nem rég halt meg a kutyusunk és kb. napokig bőgtem, úgyhogy tudom milyen érzés lehet.
A tetoválás meg aranyos gesztus, igazából csak az ilyen jellegű tetoválásoknak látom értelmét, amiknek értelme is van, jelentenek is valamit és nem csak azért vannak ott, mert "jól néz ki". Nekünk is nem rég halt meg a kutyusunk és kb. napokig bőgtem, úgyhogy tudom milyen érzés lehet.
2011. június 25. 23:08
hát furcsa egy hely de végre egy olyan tetoválás is készült aminek van jelentése
(mert sokan csak úgy varratnak,viccből)
2011. június 26. 00:19
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
De mért pont oda???Nem igen értem a sztárokat...
2011. június 26. 00:58
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szerintem tök jó lett
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: