Selena Gomez első áldozata Debby Ryan
2011. június 28. 18:54
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Ez elég gyenge...
2011. június 28. 19:01
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (sh1nEE. @ 2011.06.28. 18:46)
Látom megint sok "jóindulatú" emberke szólt hozzá a cikkhez, (Tisztelet a kivételnek.)értem itt az "Úgy megszivatnám h elsírná magát..." és társait. Mondjátok már meg hogy ezt miért kell? A műsor hasonló a Kész átverés show-hoz, ahol a normális emberek nevetnek a megviccelésen, nem pedig a műsorvezetők meglincslését tervezgetik... És a végére egy kis útmutatás: A neve Selena, nem pedig szelina, szelenííítácska, szelcsike-melcsike stb. Legalább a fáradságot vegyétek arra hogy a nevét leírjátok normálisan. Akinek nem tetszik, ne nézze műsort, én sem fogom mégse fogok hozzá pocskondiázni sem a szereplőket, sem pedig magát az adást.
Bocs, de demokrácia van. Egyenjogúság, szabad akarat. Ha le akarjuk írni a véleményünket, akkor leírjuk. Miattad nem fogunk csöndben maradni, én legalábbis biztos.
UI; Szelena az ártatlan bárányka, aki mindenkihez olyan jó, senkit sem szívat meg. Nah, újabb hazugság róla.
2011. június 28. 19:03
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
inkább őket kéne szivatni...
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 28. 19:11
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
ahogy én a videóból levettem itt nem Disney sztárok lesznek megszivatva, hanem Disney sztárok szivatják meg a rajongóikat. azért, jobban oda kellene figyelni a cikk írása közben...
2011. június 28. 19:11
Badperfect egyetértek, egyébként milyen nagy állatság már ez... -.-"
2011. június 28. 19:20
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Idézet (sh1nEE. @ 2011.06.28. 18:46)
Látom megint sok "jóindulatú" emberke szólt hozzá a cikkhez, (Tisztelet a kivételnek.)értem itt az "Úgy megszivatnám h elsírná magát..." és társait. Mondjátok már meg hogy ezt miért kell? A műsor hasonló a Kész átverés show-hoz, ahol a normális emberek nevetnek a megviccelésen, nem pedig a műsorvezetők meglincslését tervezgetik... És a végére egy kis útmutatás: A neve Selena, nem pedig szelina, szelenííítácska, szelcsike-melcsike stb. Legalább a fáradságot vegyétek arra hogy a nevét leírjátok normálisan. Akinek nem tetszik, ne nézze műsort, én sem fogom mégse fogok hozzá pocskondiázni sem a szereplőket, sem pedig magát az adást.
Na, minden rossz szándék nélkül, elmondom még 30adszorra is, mint ahogy másnak. starityn van olyan szabály, vagy meg van szabva, hogy csak az írhat a cikkhez aki odavan a sztárért és a s*ggét nyalja? NEM!! tisztelet a kivételnek, de így van
LittleVampire
2011. június 28. 19:22
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Idézet (LittleVampire @ 2011.06.28. 19:01)
Bocs, de demokrácia van. Egyenjogúság, szabad akarat. Ha le akarjuk írni a véleményünket, akkor leírjuk. Miattad nem fogunk csöndben maradni, én legalábbis biztos.
UI; Szelena az ártatlan bárányka, aki mindenkihez olyan jó, senkit sem szívat meg. Nah, újabb hazugság róla.
LittleVampire egyébként mindig egyetértek veled, szóval ez nem újdonság
LittleVampire
2011. június 28. 19:24
Az egyik kutya a másik eb. És talán ennyit tudtam hozzászólni..
2011. június 28. 19:25
Én annyiban nem, hogy tényleg le lehetne írni a nevét rendesen... mondjuk nem értem milyen példakép Lady Gaga -.- Legyél őrült, wow! Am pedig én szeretem Selenát, annak ellenére, hogy a Bieber gyereket nem, Debbynek pedig elég nagy az arca, szóval felőlem szívathatja
2011. június 28. 19:32
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Kíváncsi leszek rá
2011. június 28. 19:33
|
|
yourshawty |
|
Idézet (Poppy Smith @ 2011.06.28. 19:25)
Én annyiban nem, hogy tényleg le lehetne írni a nevét rendesen... mondjuk nem értem milyen példakép Lady Gaga -.- Legyél őrült, wow! Am pedig én szeretem Selenát, annak ellenére, hogy a Bieber gyereket nem, Debbynek pedig elég nagy az arca, szóval felőlem szívathatja 
Na, én nem foglak lemondani, csak annyi, hogy ha már leszólod a példaképem,akkor engem is. köszi
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.