Érkezik Veca világa
2011. június 29. 15:28
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Nekem már megvannak a jegyek...
2011. június 29. 15:37
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
LULUPeas, ez a te véleményed...Szerencsére az emberek többsége nem így gondolkodik.És Veca egyáltalán nem akarja magát görcsösen megszerettetni, elég nagy tévedésben élsz...És egyébként tájékoztatlak, h Veca az apját kitiltotta a studióból az X-Faktor alatt, nehogy azt mondják h csak miatta tart ott ahol...Egyébként meg egy valamit nem értek, Wolf Kati és a Summer lányk apja is a zenében dolgozik, és velük szemben alig hallani (na jó talán a Summerről) azt h az apjk nyomja...Veca apja már rég nincs zenei pályafutása élén, de hiába, attól h egykor ott volt, rögtön gyanúsítani kell Vecát h az apja tolja...
2011. június 29. 15:41
|
King Beyonceúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 314 Azonosító: 153863 offline
|
Aranyos és őszinte ember Veca minden egyes szám amit elénekel csodálatossá teszi az egyedi csodálatos hangja.Kíváncsian várom a fergetegesnek ígérkező koncertet!!
2011. június 29. 15:42
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
nekem ez a csaj olyan műnek tűnik...lehet hogy tévedek,de nekem minden szava olyan álszent benyomást kelt...Sajnálom ha ezt rosszul gondolom...A hangjáról meg annyit,hogy szép,erőteljes,de néha orrhangja van és ez a folyamatos hajlítgatás(nekem nem jön be). A Most múlik pontosan című dalt pedig tényleg gyönyörűen adta elő. Szóval nem az éneklése miatt nem szeretem,egyszerűen nem szimpatikus nekem és kész. A londoni koncertjéhez és a lemezéhez pedig sok sikert, ugyanis nem kell rosszindulatból lehordani,remélem sok sikere lesz...
2011. június 29. 15:43
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
IMÁDOM.♥
2011. június 29. 15:51
|
|
|
zavodni: nem azért mondom, mert szeretem, de Veca az egyik legőszintébb sztár manapság.Az ő szavaival élve: mocskosul őszinte
És Geszti erre azt mondta, h van is gond belőle...
2011. június 29. 15:55
agotakolumban! Ne bizonygass már mindenkit az igazadról!
Lehet, h Veca hangja nagyon szép,erőteljes, de attól még lehet álszent. És is úgy látom, h nem őszinte. Nem tudom, miért, megpróbáltam kedvelni, de nem ment, és ennyi. Nem erőltetem a dolgot.
Azt meg, h az apja tolja, nem véletlen mondják.
Lehet, h Veca hangja nagyon szép,erőteljes, de attól még lehet álszent. És is úgy látom, h nem őszinte. Nem tudom, miért, megpróbáltam kedvelni, de nem ment, és ennyi. Nem erőltetem a dolgot.
Azt meg, h az apja tolja, nem véletlen mondják.
2011. június 29. 16:04
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
nahh már csak ez hiányzott...
2011. június 29. 16:16
|
|
|
Thora-90, csak az igazamat mondom, mert felháborít, ha valaki elfogultságból, vagy irigységből vagy mit tudom én miből fakadóan teljesen más képet alkot róla, mint amilyen...
2011. június 29. 16:31
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
egyetértek zavodnival
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: