Lindsay Lohan újra szabad
2011. július 01. 09:26
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Végre elkezdődhet számára egy nyugodtabb élet. A nyakláncot nem kellett volna ellopni, mert biztos volt rá pénze is, de hát ez egy betegség, mármint a kleptománia. Örülök, hogy újra a munkájára koncentrál és szerintem is jó ötlet a mostani szülinapját nem vad partival megünnepelni. Lindsay Lohan <3
2011. július 01. 10:46
kíváncsi vagoyk mi lesz az újabb húzása amiért megint mehet vissza...
2011. július 01. 15:26
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline |
Hát remélem nem csinálja tovább a botrányait jók voltak az eddigi filmjei folytathatná
2011. július 01. 15:41
Remélem ő is olyan lesz,mint Britney és újra magához tér. Sok sikert!
2011. július 01. 16:55
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (Sherpa @ 2011.07.01. 01:20)
Arról nem is beszélve, hogy a forgatások alkalmával is be van füvezve, nem egyszer el kellett halasztani a jelenetei felvételeit, mert vagy be volt rúgva mint az állat, vagy olyan tágra szívta a pupilláit (...). Ezen kívül kinyalatja a seggét,a forgatásokon sztárnak képzeli magát és mindenkit csicskáztat. Tudod miben tehetséges? Abban,hogy kell saját magát lépten nyomon megalázó helyzetbe hozni az örökös drog és alkohol problémáival, és az ezekkel járó botrányaival.Az örökös magamutogatásaival. Ezekben Oscar díjas nem vitatom...de másban...hagyjuk!
És te ezeket egyébként honnan tudod? Vagy ott voltál? Dejó már neked, hogy ennyi forgatáson részt vehettél.
Mit gondolsz miért látod ilyen kevés filmben??
Egyébként szerintem 16 film az rohadtul nem kevés, de gondolom a "kevés" határa nálad kb. 30 filmig húzodik.
Homályosíts fel kérlek miben tehetséges?
Hogy miben tehetséges? Attól, hogy most vannak botrányai, attól még igenis tehetséges. 16 film, 2 lemez és számos sorozatszerep van már mögötte, de egy csomót modellkedett is, 3 éves korától, ruhakollekciója is van. Nyílván azért ért el ennyi mindent, mert annyira tehetségtelen.
Utálnak vele dolgozni.
Igen, így gondolja ezt Jane Fonda, meg Meryl Streep is, azért mondtak róla olyan szépeket. De mivel te ott voltál, nem vitatom, biztos jobban tudod ezt is.
Olvass kicsit körültekintőbben utána annak akit így bálványozol. Az Internet rengeteg információhoz juttat el téged, csak tudni kell mit hol kell keresni!
Igen, az Internet a legjobb, ott tényleg mindent pontosan megtalálhatunk, például, hogy Walt Disney még mindig él, és tegnap elment shoppingolni. Vagy hogy Claire Holt-ot Esztergomban keresztelték. Az ilyen kaliberű információk a legnaprakészebbek.
Elnézést, de gondoltam, válaszolok az általad felvetett kérdésekre. Csupán rávilágítottam a tényekre.
De egyébként akkor nekem is válaszolj egy kérdésemre, ha nem túl nagy kérés: ha ennyire utálod őt, akkor minek olvasol el róla szóló cikkeket?
2011. július 01. 17:04
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline |
Hát tényleg nagyon tehetséges a színészetben, de amilyen zűrjei vannak... Régebben szerettem...mostmár kezdek kiábrándulni belőle.
AM nagyon kedves tőle, hogy muffinnal állított be
AM nagyon kedves tőle, hogy muffinnal állított be
2011. július 01. 18:22
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline |
tényleg kedves tőle!!!
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.