Aaron Carter azt állította az OK! magazinnak, hogy Michael Jackson adott neki először drogot és alkoholt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Jackson drogot adott Aaron Carternek
2011. július 03. 20:03
Michael megzavarodott a hírnévtől, de ettől még a pop királya marad örökre! Egyébként meg, Aaron tehet róla, minek is fogadta el? Ne Michaelre fogja a dolgot.. Aaron úgyanannyira hibás, ha nem jobban.
2011. július 03. 20:08
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
hát nekem hiába kínálnának 12 évesen kokaint vagy alkoholt nem fogadnám el
2011. július 03. 20:11
LaGirl9292
Szerintem 15 évesen nem a gyereknek kell felelősségtudatosnak lenni (bár neki is szerepe van benne) hanem a felnőttnek akinek lehetne annyi esze, hogy nem ad drogot egy tinédzsernek.
Bár ha azt vesszük igazad van, a gyerek is magánál lehetett volna. Engem amikor 2 éve nyaralni voltam folyton kínáltak cigivel és piával de nem fogadtam el, pedig ezért elég rendesen ki lettem közösítve.
Viszont Michael egy szupersztár volt, nyilván Aaron nem érezte a dolog súlyát, és cikin érezte volna magát ah nem fogadja el. Ez így van sajnos ennyi idős korban.. Egy világhírű énekesnek viszont példát kéne mutatnia..
Itt nem állok Michael mellé..
Szerintem 15 évesen nem a gyereknek kell felelősségtudatosnak lenni (bár neki is szerepe van benne) hanem a felnőttnek akinek lehetne annyi esze, hogy nem ad drogot egy tinédzsernek.
Bár ha azt vesszük igazad van, a gyerek is magánál lehetett volna. Engem amikor 2 éve nyaralni voltam folyton kínáltak cigivel és piával de nem fogadtam el, pedig ezért elég rendesen ki lettem közösítve.
Viszont Michael egy szupersztár volt, nyilván Aaron nem érezte a dolog súlyát, és cikin érezte volna magát ah nem fogadja el. Ez így van sajnos ennyi idős korban.. Egy világhírű énekesnek viszont példát kéne mutatnia..
Itt nem állok Michael mellé..
2011. július 03. 20:14
ezt mondhatta volna, akkoris amikor élt.. igy már semmit se ér ez a hír, hisz tuti hazugság (különben már elmondta volna, mikor MJ még élt )
hisz MJ-t mindig is támadták, és miután meghallt bevallották hogy hazudtak ! de ez a csávó kiakarja használni a helyzetet, hogy MJ sajna már nemtud védekezni, és igy hazugságokat terjeszteni! ez a legszánalmasabb, amikor 1 halottat nem hagynak végre békén, és hogy legyen valami amivel figyelembe marad, kitalál dolgokat -.-"
hisz MJ-t mindig is támadták, és miután meghallt bevallották hogy hazudtak ! de ez a csávó kiakarja használni a helyzetet, hogy MJ sajna már nemtud védekezni, és igy hazugságokat terjeszteni! ez a legszánalmasabb, amikor 1 halottat nem hagynak végre békén, és hogy legyen valami amivel figyelembe marad, kitalál dolgokat -.-"
2011. július 03. 20:18
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Egy halott ember emlékét miért kell meggyalázni? Mindenki követ el hibákat. Michael életében sok hibát elkövetett. Eddig én is rengeteg hibát követtem el. Lehetséges, hogy még fogok is. De nem értem, hogy a halála után miért kell róla ilyeneket mondani, írni. A családtagoknak is milyen rossz lehet, hogy negatívumot hallanak az elvesztett családtagról. A cikket elve nem kellett volna megírni.
2011. július 03. 20:18
King Beyonceúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 314 Azonosító: 153863 offline |
Milyen érdekes arra nem volt meg az esze hogy vissza utasítja a drogot meg a piát,de aszt mégis hozzá teszi hogy a viselkedése zavarta.Nem is olyan hülye gyerek pénz csinál a hazugságból.Egy szavat sem hiszem el,ha eszt megtette volna vele Jackson a szülei biztos feljelentették volna.
2011. július 03. 20:20
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
Istenem szánalom miket ki nem találnak az emberek...hihetetlen...undorító egyszerűen. És igen halottról jóót vagy semmit! Gratulálok mennyi eszed van barátom...
2011. július 03. 20:21
Én nagyon kedvelem Aaront, mert tehetségesnek tartom, de ez... akár igaz, akár nem, minek kellett elmondania? Ha igaz, lejáratja magát is, Michaelt is, ha nem, akkor meg csak magát, h ekkorát kamuzik. Remélem, ő nem tartozik azok közé, akik Michael halálából akarnak meggazdagozni, bár ez sem lenne meglepő azok után, h a szüleit hibázatta a saját lecsúszásáért. Szóval akár igazat mondd, akár hazudik, csalódtam benne.
Nem így kéne a köztudatban maradnia, hiszen igenis tudna jó zenét csinálni! Aaron teljesen kifordult önmagából, oké, h nem volt könnyű gyereksztárnak lenni, de nem kéne feladnia
Nem így kéne a köztudatban maradnia, hiszen igenis tudna jó zenét csinálni! Aaron teljesen kifordult önmagából, oké, h nem volt könnyű gyereksztárnak lenni, de nem kéne feladnia
2011. július 03. 20:22
Secikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149841 offline |
Bmeg...ennyi esze van az embereknek! Nem muszáj elfogadni az ilyen dolgokat!!! LaGirl9292 igazad van! és még ennek az aaronnak vannak lelki problémái! ha ennyire zavarta volna a dolog már rég előállt volna ezzel! De Különben nemigen hiszek neki! Dehát ha már a z ember tehetségtelen , valahogy hírnevet kell szerezni! Chh...És az ebben a leggázabb hogy amint mondtam így akarnak az emberek manapság hírnevet szerezni....
2011. július 03. 20:22
nem voltam valami nagy rajongója, de halálában nem lehetne békén hagyni? miért nem mondta ezt, amikor még Michael élt?
2011. július 03. 20:26
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline |
Szegény Michael Jackson nem hagyhatnák már békén végleg ??
1 felhasználónak tetszik:
Szabina2000
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni