Chord nem tér vissza szeptemberben
2011. július 06. 17:07
Ó, pedig szerettem... ez elég hirtelen dolog, ha nem mostanában történt volna valami, biztosan előkészítették volna valamivel az utolsó részekben, vagy valami... mindenesetre nagy kár :/
2011. július 06. 17:39
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Nagyon szeretem a hangját, olyan szuper volt a második évadban... remélem még film szerepet is fog vállalni egyszer
2011. július 06. 18:42
|
|
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline
|
Darren-nek rettentően örülök, nagyon szeretem.
Harry-nek is gratula, viszont Chord-ot nagyon sajnálom.
De ez van, a sorozat megy tovább, jövőre úgy is még több színésztől/színésznőtől válnak majd meg. :|
2011. július 06. 19:57
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
hát ... kár hogy nem maradt a 3.évadra ... de történnek ilyen dolgok ...
2011. július 06. 20:30
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Na ne már!Ezen a cikken most napokig szörnyülködni fogok.Az egyik kedvenc karakterem volt.Remek hangja van és rendkívül tehetséges színésznek tartom.Kíváncsi leszek,hogy miért nem fog szerepelni.Lehetséges,hogy az albuma miatt,na de akkor is.Annyira szeretem. :S Mindenesetre Darrennek nagyon örülök.
2011. július 11. 10:53
|
|
sorozatainkportalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.21. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 52937 offline
|
hüpp-hüpp
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: