Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 08. 12:13
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
blee én aztán nem próbálnám ki
2011. július 08. 12:20
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
Selena megfogja bánni hogy jókat mondott justinról mint tudjuk justin egy nőcsábász és nem láttam olyan videóklippjét justinnak amibe ne lenne csaj akivel csókolózik! Sokak szerint justin is selena álimpár sztem is csak selenának nem egy taknyossal kéne járnia de ha így boldog én elfogadom csak a korosztályából kéne választania !! Justin helyes és nőcsábász könnyen talál más barátnőt- selena gyönyörű megesküdök rá hogy buknak rá a fiùk ez a z én véleményem!
2011. július 08. 12:37
Nahát, most jött föl az ebéd
Igen, erre már szerintem rájött az emberek többsége. Jusztin csak egy nagyképű, nyálas, bilifejű kanadai srác, aki már a 20 éve szakmában lévőket oltogatja. Milyen alapon szidja pl. Marg Helgenbergert? Észrevehetné, hogy több az utálója mint a rajongója.
Idézet
Mondjuk ki: rengeteg jó tulajdonsága van, de a szerénység nem tartozik közéjük
Igen, erre már szerintem rájött az emberek többsége. Jusztin csak egy nagyképű, nyálas, bilifejű kanadai srác, aki már a 20 éve szakmában lévőket oltogatja. Milyen alapon szidja pl. Marg Helgenbergert? Észrevehetné, hogy több az utálója mint a rajongója.
2011. július 08. 12:46
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline |
Fúúúj. :S mondjuk abban igaza volt, h nem szerény xD
2011. július 08. 12:49
Örülök h jól csókol... de most ezt minek kelett elmondani...
2011. július 08. 13:12
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
hát ez undorító! am meg ezen a képen, érdekes, h 1általán elbírja Selenát:D
2011. július 08. 13:44
csoda hogy Justin Bieber elbírja Sely-t mert ugyan is amilyen gyenge nem néztem volna ki belőle h elbírja de mind1 ő dolguk és sokáig
2011. július 08. 13:44
Monumeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 153062 offline |
Kriszti10 .Azert mer megkerdeztek !!!
am meg nem nagykepü Sel dejohogy nem azt fogja mär mondani hogy:blöö szörnyen csokol el se birom viselni!!:/ ha egyszer vele jär!!!z meg hogy sok jo tulcsija van hät minden embernek van jo tulajdonsäga de ugyanugy emelett rosz is es tuti nem vesznek ezen majd ösze ha justin is elismeri hogy jol csokol akkor ö is tudja hogy 1 picit nagykepü de lehet hogy nem is komolyan mondja hiszen Sel is mondta hogy sokat viccelödik!! Meg ezeket a Belibereket is lehet hoggy interjuba fel se akarja hozni de mivel kerdezik ezert väklaszol most meg meg tök korrekt välaszt adott anyit mondott:De ez olyan valami, amibe bele kell törődnöm. Csak meg kell próbálnom figyelmen kívül hagyni őket” – Es szerrintem bärki ezt mondanä ha hasonlo hejzetbe kerülne!!!!!<3Sel <3 justin<3
am meg nem nagykepü Sel dejohogy nem azt fogja mär mondani hogy:blöö szörnyen csokol el se birom viselni!!:/ ha egyszer vele jär!!!z meg hogy sok jo tulcsija van hät minden embernek van jo tulajdonsäga de ugyanugy emelett rosz is es tuti nem vesznek ezen majd ösze ha justin is elismeri hogy jol csokol akkor ö is tudja hogy 1 picit nagykepü de lehet hogy nem is komolyan mondja hiszen Sel is mondta hogy sokat viccelödik!! Meg ezeket a Belibereket is lehet hoggy interjuba fel se akarja hozni de mivel kerdezik ezert väklaszol most meg meg tök korrekt välaszt adott anyit mondott:De ez olyan valami, amibe bele kell törődnöm. Csak meg kell próbálnom figyelmen kívül hagyni őket” – Es szerrintem bärki ezt mondanä ha hasonlo hejzetbe kerülne!!!!!<3Sel <3 justin<3
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.