Mi lesz veled, Suri?
2011. július 08. 19:08
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline |
Ja és üzenem a modiknak hogy megpróbáltam minnél nem sértőbb szavakat használni!Ha nem jók akkor bocsi.
2011. július 08. 19:10
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Atyaég!!! Ha nekem ennyi pénzem lenne... Nagyon el van kényeztetve a kiscsaj az egyszer biztos!!! 3 éves kora óta magassarkúba jár!!! Szét fogja roncsolni a lábait!!(Ha eddig nem roncsolta volna!!!) Háát eléggé elkényeztetett, de egy barátja sem lesz aki végighallgatja a hisztiejit!! Most lehet, h megkap mindent és valószínűleg később is meglesz mindene, de barátai nem lesznek, legalábbis igaz barátai. Olyan "barátai" lesznek akik kihasználják majd a pénéért, de nem hiszem, h igazi lesz neki!! Már most egy kis pláza cica, akk mi lesz később!!!És ez a szülők hibája, nem szabadna ennyire elkényeztetni ezt a kisgyereket!!!Most lehet, h jó ötletnek tűnik, de később majd hallgathatják a gyerekük sírását, h egy épkézláb barátja sincs a plázákon, a ruhákon és a cipőkön kívül.
2011. július 08. 19:15
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline |
Már leirtam véleményemet,de ezt kifelejtettem:a kiscsajnak nem lesz felelősségérzete,nem fogja tudni mit szabad és mit nem,ki fogják használni,aztán meg pofára esik,melyik hülye ne barátkozna egy olyannal,akinek van pénze és aztán,amikor már nem kell,HUSS,eldobja,és ha igy lesz,én röhögni fogok,de legalább megtanulják a szülei,h nem igy kellett volna!
2011. július 08. 19:16
Csak sajnálni tudom, ennyi idősen magassarkúba jár, hát mintaszülők. A ruhákkal nincs gond, csak annyi hogy biztos van pár darab, ami nem neki való.
2011. július 08. 19:17
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline |
ilyenkor örülök, hogy átlagember vagyok és a szüleim is épeszű emberek. nem azt mondom, hogy nem kapok meg mindent, de én értékelem és értékelni is fogom. ha ezt tovább fogják folytatni, Surinak egy oldalról kegyetlen, másik oldalról pedig habos-babos élete lesz. De ha a kislány idősebbként is kiveri a hisztit az ilyen esetekben, nem biztos, hogy sokan fogják elviselni; maradnak a plázák. De ha nekik így jó.. majd megbánják
2011. július 08. 19:20
ddora7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 332 Csatolások: 4 Azonosító: 132828 offline |
Hülye az anyja,hülye az apja.Már bocsánat,de így van.Oké egy szem gyerek.Legyen egy-két táskája,minden kislánynak van.De könyörgök!!Több milliós cipők,táskák,ruhák?? Magassarkú cipő egy ilyen kis szarcsimbóknak?Játszótérre? Istenem...erről a szülők tehetnek,hát ne csodálkozzanak, ha hisztizik mindenki előtt és leégeti őket!
2011. július 08. 19:25
Jézusom én örülnék ha negyed ennyi ruhám lenne és, hogy már 3 évesen magassarkúban jár én még most sem tudok magassarkúban járni nem, hogy 3 évesen Egy gyereket nem így kell nevelni
2011. július 08. 19:30
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Nem a gyerek a hibás, ha olyan felnőtt lesz amilyen. Mindenről a szülők tehetnek. Nem értem, miért kell milliós cuccokba járatni a kölyköt....
2011. július 08. 19:31
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Na, ez az a dolog, ami abszolút nem helyes. Minek egy 5 éves kisgyereknek ennyi (és ilyen drága!) cipő és ruha?! Még növésben van, és minimum 6-7 évig növésben is lesz, úgyis kinövi. És magassarkú? Gratulálok. Nem Surit hibáztatom (sőt, még sajnálom is) , hanem a hülye szüleit. Nem tudnak már mit csinálni gazdagságukban, mi? Szerintem felháborító, hogy 2 ilyen ócska színész már dobálja ki az ablakon a százdollárosokat, az értelmes emberek pedig alig tudnak megélni (természetesen a NORMÁLIS színészekre ez nem vonatkozik).
Egyébként én is kíváncsi leszek rá, mi lesz 10 év múlva... Szinte már biztos, hogy egy elkényeztetett kis liba lesz, de bírnám, ha Tom és Katie elszegényednének. Nem mintha rosszindulatú lennék, csak tudják már meg ők is, hogy él egy átlag ember...
És most visszafogtam magamat.
Egyébként én is kíváncsi leszek rá, mi lesz 10 év múlva... Szinte már biztos, hogy egy elkényeztetett kis liba lesz, de bírnám, ha Tom és Katie elszegényednének. Nem mintha rosszindulatú lennék, csak tudják már meg ők is, hogy él egy átlag ember...
És most visszafogtam magamat.
2011. július 08. 19:36
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
ez szánalmas és szörnyű, mások meg kénytelenek mindennap ugyanabban a ruhában, cipőben járni! meg kéne nevelni ezt a kis elkényeztetett miss csajszicskát, de ezek a szülők nem tudnak nevelni, hagyják, hogy a fejükre nőjön az akaratos kislányuk, és nem lesz jobb, csak rosszabb!!!! lehet, hogy még a párnájuk is zsével van kitömve, de ez nem normális, hanem röhejes!!!! és sztem ez a kislány egyszer még jól megjárja felnőttként, a való világban. (am felnőttkorára sztem egy kis miss p*cs* lesz belőle!!!!)
ezek nem szülők, én mondom nem értenek a gyerekekhez, pláne a neveléshez!!!!
ezek nem szülők, én mondom nem értenek a gyerekekhez, pláne a neveléshez!!!!
2011. július 08. 19:43
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline |
Inkább elvihetnék barátkozni, játszani másik kisgyerekekkel, mivel egy 5 éves gyereknek ez számít nem az, hogy egy 10 dolláros vagy éppenséggel 1000 dolláros cipőt visel.
2011. július 08. 19:44
egy ekkora gyereknek minek magassarkú???különben gyorsan ki fogja nőni a drága ruhát aztán meg megint költhetnek rá ugyanennyit.De különben ha nem lenne pénzük biztos nem kényesztetnék el ennyire,van lóvé az biztos...
2011. július 08. 19:46
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Attól hogy valakinek drága ruhái vannak, nem feltétlenül ribi meg elkényeztetett meg hasonlók amiket a kedves kommentelők írnak... Arról igenis tehetnek a szülei hogy hisztizik amikor nem kap meg valamit, de ez lehet egy olcsó nyalóka vagy ahogy a cikkben írták, gumickor is. Több rokonom és barátom is van akinek eléggé drága, jó és sok ruhája van mégsem ribanc és nincs elszállva az agya.
2011. július 08. 19:46
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline |
már most látszik a kiscsajon hogy hisztis ha nem kapja meg amit akar...de ez mind a hülye szülő hibája..
2011. július 08. 19:47
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
egyébként Suri - nak SAJÁT DIVATBLOGJA is van...:
http://suricruisefashion.blogspot.com/
http://suricruisefashion.blogspot.com/
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.