Az OK! magazin jó előre beharangozta, hogy interjút készített Aaron Carterrel, amiben arról beszélt, hogy 15 éves korában a már két éve elhunyt Michael Jackson drogot és bort adott neki. Az énekes most azonban tagadja a vádakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A popkirály nem adott drogot Aaron Carternek
2011. július 13. 14:29
2011. július 13. 14:31
Megint Michael Jacksonnak lett igaza, mint mindig FOREVER MICHAEL!
2011. július 13. 14:35
Ezt úgy bírom, hogy egyik nap még azt írják, hogy adott, a másik nap már nem . De én se hittem el, mert Michael nem tett volna ilyet ♥
2011. július 13. 14:36
Hugii 570! Te miről beszélsz? H lett volna Michael Jacksonnak igaza, amikor már meghalt, és nem tud a témához szólni?
Örülök, h kiderült, Barak meg elmehet a fenébe! Meglátszik, h ő az, aki tényleg pénzt akar szerezni MJ halálából -.-"
Remélem, az ügynek itt vége is.
Aaron egyébként tiszteli MJ-t, ezért furcsa is volt, h ilyesmit állított. :/
Örülök, h kiderült, Barak meg elmehet a fenébe! Meglátszik, h ő az, aki tényleg pénzt akar szerezni MJ halálából -.-"
Remélem, az ügynek itt vége is.
Aaron egyébként tiszteli MJ-t, ezért furcsa is volt, h ilyesmit állított. :/
2 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
Pandus
2011. július 13. 14:43
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
Hát undorító ez az ember Én tudtam hogy nem igaz, aki kicsit is szereti és ismeri Michaelt, az tudja, hogy ő nem tett volna ilyet. Ő volt a világ legjólelkűbb embere, egy angyal.Nem hiszem el, hogy vannak ilyen szánalmas emberek. Hagyják már békében nyugodni szegény Michaelt! Ezt is csak azért találta ki ez a barak, hogy pénzt szerezzen, meg hogy Aaront felkapják.
2011. július 13. 14:44
Secikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149841 offline |
Mit várt ez az aaron??? Talán azt hogy majd elhiszik neki ezt a butaságot és majd Michaelt fogják szidni!? Aztán mostmeg észrevette h ő egy nagy senki michaelhoz képest és most tagadja az egészet!? Jó nem biztos h igazamvan mert ezek a pletykalapok mindenre képesek...pff....undorodom tőlük!
2011. július 13. 14:45
Lehet hívni Michael-nek,Jackson-nak,Michael Jackson-nak,King of pop-nak,MJ-nek de soha ne mondjátok,hogy Jacko!Neki ez volt a gúnyneve,mindig is fájt neki ha így hívják.Legalább azzal tiszteljük meg,hogy a normális nevét használjuk.
2011. július 13. 14:53
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline |
Gondoltam h csak hazugság...
2011. július 13. 14:55
Szegény MJ és Aaron! Mondom, a sajtó mindent megtesz, hogy jobban kelljen az újság
2011. július 13. 15:08
Persze, az OK! magazin pont a "hitelességéről" híres. Szánalmas egyébként és undorító ilyet kitalálni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.