Christoph Watrin, az Us5 egykori tagja újra zenélni kezdett. Mióta 2008-ban kilépett a bandából, alig mutatkozott a nyilvánosság előtt, most azonban a visszatérésére koncentrál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christoph Watrin újra zenél
2011. július 16. 01:45
az Us5 nélkül nem tudom mit fog produkálni,de sok sikert neki
jó hangja van
jó hangja van
2011. július 16. 08:12
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline |
ÚR ISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN CHRIS!!!!!!!!!!!!!!IMÁDOM!!!!Az US5 volt a kedvenc zenekarom amikor még voltak,de mikor Chris is kiszállt ,már nem volt ugyan olyan,de nagyon örülök,hogy újra belevág!Hajrá Chris!
1 felhasználónak tetszik:
BSBfan13
2011. július 16. 10:07
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline |
Én is nagyon örületem ennek amikor olvastam , azért írtam meg , h az us5 fanok örüljenek . A cikkből az kimaradt , h Chris még középsuliba jár és Berlinbe él, meg hát az is, hogy az us5 után rá talált a szerelem , hiszen barátnőjével ha jól olvastam 3 éve együtt vannak. Chris nekem is az elsődleges kedvencem volt az us5-ba , imádtam mindent benne , amikor kiszállt összedölt bennem a világ, hiszen így már a banda sem volt a régi , az új tagok olyan furcsák. Arra is emlékszem , hogy megfogadtam soha nem pártolok el tőle ő az én örök kedvencem és lám visszatér Imádlak Chris Watrin ♥ Naponta keresem az us5 hireket mindenhol és elmondhatom nekem az us5 az Jay, Michael , Izzy , Chris és Richie ők az örök us5 ♥
b.szandi
2011. július 16. 10:45
Nem voltam valami nagy US5 rajongó,de szerettem őt.Kíváncsian várom mit produkál
2012. január 24. 12:49
b.szandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 167542 offline |
Jó őt ujra látni bár sajnálom h nem az Us5 oldalán, nélküle és Mikel nélkül már nem a régi Kedvenc együttesem volt 2 évig. Megszálottan hallgattam őket minden nap Azota lejjebb adtam de sokszor előkerül az én kedvenc fiubandám és hallgatom őket
Sok siker
Sok siker
andiii
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.