The Hobbit - An Unexpected Journey / A hobbit: Váratlan utazás (2012)
2012. december 15. 16:00
t_krisztinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.08. Hozzászólás: 14 Csatolások: 15 Azonosító: 95430 offline |
sziasztok..meg tudna valaki mondani, hogy mi a cime annak a szamnak ami megy a film vegen mikor a szereplok neve megjelenik.. nekem ugy tunt, hogy a "Far over the misty mountains" de nem kaptam sehol meg a szamot es nem tudom ki enekli..
2012. december 15. 18:34
Idézet (t_krisztin @ 2012.12.15. 16:00)
sziasztok..meg tudna valaki mondani, hogy mi a cime annak a szamnak ami megy a film vegen mikor a szereplok neve megjelenik.. nekem ugy tunt, hogy a "Far over the misty mountains" de nem kaptam sehol meg a szamot es nem tudom ki enekli..
Az a címe, hogy "Song of the Lonely Mountain", és Neil Finn énekli. A youtube-on már fenn van.
2013. január 14. 21:20
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ki beszélne olyan zöldséget, hogy a L.o.t.R. után nem kellett volna folytatás? Küld csak ide, majd helyre rázom az agyát!
Én nagyon elfogult voltam, hisz a legkedvesebb filmem az első 3 rész, és most a Hobbit 1 része is csatlakozott hozzájuk. (Sorry, de én szinte egy packként kezelem őket )
Jackson most sem hazudtolta meg magát és már a legelső percektől kezdve elkapott az az érzés, ami a többi gyűrűk ura rész alatt is éreztem. Egyszerűen imádom a történetet, Tolkien világát, és ahogy Peter Jackson megjeleníti. Azért a törpök mindent vittek. Tündéket mindig is imádom látni, de a kedvencem Thorin volt
10/10
Én nagyon elfogult voltam, hisz a legkedvesebb filmem az első 3 rész, és most a Hobbit 1 része is csatlakozott hozzájuk. (Sorry, de én szinte egy packként kezelem őket )
Jackson most sem hazudtolta meg magát és már a legelső percektől kezdve elkapott az az érzés, ami a többi gyűrűk ura rész alatt is éreztem. Egyszerűen imádom a történetet, Tolkien világát, és ahogy Peter Jackson megjeleníti. Azért a törpök mindent vittek. Tündéket mindig is imádom látni, de a kedvencem Thorin volt
10/10
2013. január 14. 21:27
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Nagyon imádom az egész filmet, a Gyűrűk Ura trilógia mindig is a kedvencem volt, és a Hobbit is köztük van most már. Jackson megint tökéletesen megalkotta Tolkien tökéletesen elképzelt világát, a film minden percét élveztem, most sem csalódtam. Nekem nem is tűnt 3 órának, még simán ott tudtam volna ülni a folytatásra várva Legolas és Aragorn voltak eddig a kedvenceim, de most hozzájuk csapódott Kili és Thorin is
10/11*
10/11*
2013. június 23. 19:46
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Ma megint megnéztem.. Valahogy ki kell bírni dec. 13.-áig...
Nem lehet megunni..még akkor sem ha egymás után nézed meg vagy háromszor...
Nem lehet megunni..még akkor sem ha egymás után nézed meg vagy háromszor...
2013. augusztus 01. 09:09
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Megjelent egy jelenete a bővített verziónak.
Megjelenési dátumok a videó végén vannak!
Megjelenési dátumok a videó végén vannak!
2013. augusztus 09. 21:07
Idézet (Miti @ 2013.08.08. 20:47)
Már magát a Gyűrűk ura trilógiát is imádom. A Hobbit így nagy öröm volt számomra. Olyan hamar véget ért, hogy fel se tűnt az a 3 óra. Nagyon várom a folytatást.
És még a 2. rész előtt megkapjuk az 1. rész bővített változatát Így ősszel könnyebb lesz várni
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. november 01. 10:37
2014. február 21. 12:07
vickistarletúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 179142 offline |
Whats with all the dead links?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.