Az egykori megasztáros szerint az X-Faktor nyertese nem több egy szépfiúnál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Oláh Ibolya: „Vastag Csaba nem tud énekelni”
2011. július 18. 15:16
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Igaza van. Én láttam már élőben a Vastag tesókat, és úgy gondolom, Csaba nemsokáig fogja csinálni azt, amit csinál, mert kiöregedik a szakmából. Tamás meg igazi showman lehet (oké, azért Norbit így sem közelíti meg).
2011. július 18. 15:16
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4735 Csatolások: 31052 Azonosító: 103304 offline |
Egyetértek Ibolyával! Tényleg nem tud
2 felhasználónak tetszik:
Riley13,
Jenny Lawliet
2011. július 18. 15:17
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Teljesen egyetértek !
Riley13,
Jenny Lawliet
2011. július 18. 15:17
Igaza van én is ezt gondolom.
Riley13,
Jenny Lawliet
2011. július 18. 15:19
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Hát én meg nagyon nem értek egyet vele!
Ez is arra volt jó most Ibolyának , hogy egy kicsit bekerüljön újra az újságokban , mert már évek óta alig lehet hallani róla (aminek én egyébként nagyon örülök)
Én is hallottam már Ibolyát élőben és szerintem meg ő nem tud énekelni mert én már a Casting című filmben sem értettem hogy miért tartják olyan nagyra a hangját
Ez is arra volt jó most Ibolyának , hogy egy kicsit bekerüljön újra az újságokban , mert már évek óta alig lehet hallani róla (aminek én egyébként nagyon örülök)
Én is hallottam már Ibolyát élőben és szerintem meg ő nem tud énekelni mert én már a Casting című filmben sem értettem hogy miért tartják olyan nagyra a hangját
8 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997,
anonymka,
Twilight6,
cukorbogyo,
olsenfan..,
Hollywood^^,
szabinaa98c,
BunnyGirl
2011. július 18. 15:20
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
Ha a Megás véleményével nem is,de az X-Factorossal egyet értek.
1 felhasználónak tetszik:
Riley13
2011. július 18. 15:20
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Igaza van egy részt. De az a vicces, hogy pont olyan mondja, akinek nem sokkal több hangja van... (elnézést a fanoktól) De ami igaz az igaz, a két Vastag közül, Tominak van a legjobb hangja. Bár nem akkora nagy showman, még is többet ér ő zeneileg.
Hollywood^^
2011. július 18. 15:22
Hát, most nem mondott valami 'igazat'
Hollywood^^
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Hát még véletlenül sincs igaza!
Hollywood^^,
szabinaa98c
Hát én nem értek egyet vele!!!Ibolyának sincs valami jó hangja,sőt én már hallottam élőben is és hát nagyon meglepődtem mert jobbra számítottam!!Lehet hogy Csabának nincs olyan jó hangja mint a nagyobb sztároknak,de meg van az oka hogy ő nyerte meg az X faktort!És örülök neki...Szánalmas hogy épp Oláh Ibolya beszél a jó hangról!
Hollywood^^
2011. július 18. 15:24
Esyterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 155531 offline |
Es o csak ne mondjon itt semmit, csak uljon a kis feneken. Ki o itt, hogy mondja meg, hogy kinek kellet volona nyernie es kinek nem? Hanyadik is volt a megastzraban? utolso?
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Abban egyetértek, hogy Veca és Nikolas volt a legtehetségesebb, és Tomi remek előadóművész lesz, de Csabának igenis van hangja, mégpedig nagyon jó!
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Igaza van! Én mindenben egyetértek vele amit most mondott, de én Ibolyát sem tartom nagynak. Neki sincsen olyan hú de jó hangja.. úgyhogy szerintem sincsen joga bírálni a többiek tehetségét.
Ez csak a te véleményed, Ibolya.
Ráadásul ez senkit se izgat, én is így gondolom, majdnem mindenben igaza van, de mégse.
Először is, Reninek nagyon jó hangja van, és a Kökény szerintem tehetségtelen.
Másodszor, tény ,hogy nincs hangja Csabinak, és Vecáék sokkal tehetségesebbek, de egy olyan mond pont véleményt aki egyáltalán nem ért el semmit az életben? Szerintem ez az Ibolya inkább ne beszéljen itt a szakmáról mert ha felcsendül valamelyik Faktoros neve előbb mondják azt ,hogy "Jajj, ez a gyerek de tehetséges" mint rá. És ebben az a vicces ,hogy ők egy éve futottak be.
Ráadásul ez senkit se izgat, én is így gondolom, majdnem mindenben igaza van, de mégse.
Először is, Reninek nagyon jó hangja van, és a Kökény szerintem tehetségtelen.
Másodszor, tény ,hogy nincs hangja Csabinak, és Vecáék sokkal tehetségesebbek, de egy olyan mond pont véleményt aki egyáltalán nem ért el semmit az életben? Szerintem ez az Ibolya inkább ne beszéljen itt a szakmáról mert ha felcsendül valamelyik Faktoros neve előbb mondják azt ,hogy "Jajj, ez a gyerek de tehetséges" mint rá. És ebben az a vicces ,hogy ők egy éve futottak be.
olsenfan..,
Hollywood^^
2011. július 18. 15:25
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849782 Azonosító: 6038 offline |
Én a szépfiúval sem értek egyet. Van abba a Csabába valami, ami annyira ellenszenves és irritáló. De abban igaza van, hogy nincs ennyi "tehetségre" szükség. Ezzel együtt tehát Ibolyára sem sok. Az új szériák győzteseivel a koábbi nyertesek fokozatosan tűnnek el, ami engem nem is zavar, mert felőlem az összes is eltűnhetne már. Valószínűleg emiatt szólalt meg most Ibi is, mert az újak előle is elviszik a fellépési lehetőséget, hiszen az újabb mindig menőbb. De előbb utóbb lecseng az összes körül a felhajtás.
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.