A közelmúltban egy fiatalember üldözte a villa naiváját: a srác a lány telefonszámát is kiderítette és perverz, felháborító üzeneteket küldött neki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zaklatták VV Zsófit
2011. július 18. 15:46
2011. július 18. 15:48
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
nehéz lenne neki kiheverni
2011. július 18. 15:50
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Ez annyira undorító... borzasztóan felháborító h ilyen emberek léteznek :/
2011. július 18. 15:53
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
fúj...gusztustalan perverz pali
Szegény Zsófi
Szegény Zsófi
2011. július 18. 15:54
Végül szóltam a barátaimnak, hogy beszélgessenek el vele. Azóta nem keresett, úgyhogy szerintem jó munkát végeztek az ismerőseim.
Oké, hogy lány meg minden, de nem telik biztonságira abból a rahedli pénzből amit kapott az RTL-től? Nevetséges komolyan. A helyett ,hogy szórja a pénzt és ráadásul magára és a rágógumijára ahelyett inkább arra költene amire valóban (!) szüksége van!
Oké, hogy lány meg minden, de nem telik biztonságira abból a rahedli pénzből amit kapott az RTL-től? Nevetséges komolyan. A helyett ,hogy szórja a pénzt és ráadásul magára és a rágógumijára ahelyett inkább arra költene amire valóban (!) szüksége van!
2011. július 18. 15:58
Szegény Zsófi!!!
Ez a hapsi nem normális.Mert egy normális Homo Sapiens nem csinál ilyet!!!
És ha ennyire nyalhatnékja van,egyen egy fagyit!!!XD
Ez a hapsi nem normális.Mert egy normális Homo Sapiens nem csinál ilyet!!!
És ha ennyire nyalhatnékja van,egyen egy fagyit!!!XD
2011. július 18. 16:01
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Valahogy nem tudom sajnálni...
2011. július 18. 16:02
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ömm... szerintem lehet kamu is.
sztem túl feltűnő hogy az összes valóvilágos 'sztár' újabb és újabb történetekkel akarják fölhívni magukra a figyelmet.
én nem sajnálom, végülis nem esett baja...
sztem túl feltűnő hogy az összes valóvilágos 'sztár' újabb és újabb történetekkel akarják fölhívni magukra a figyelmet.
én nem sajnálom, végülis nem esett baja...
2011. július 18. 16:05
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Zsófika így, Zsófika úgy.. Szerintem erre az évszázadra elég belőle. Ez a botrány meg csak az ő hibája lehet (ha nem kamu, persze).
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.

0 felhasználónak tetszik: