A Linkin Park feldolgozta Adele slágerét
2011. július 18. 23:04
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
imádom
nem vok nagy Linkin Park rajongó de ez nagyon jó
2011. július 19. 08:56
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Jobb mint az eredeti !
2011. július 19. 12:33
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
Ezért jó a Linkin Park normális banda botrányok nélkül védik a magánéletüket mégis ismerik őket nem tucatzenét játszanak hanem mindig újítanak és nem versengenek senkivel sem élik az életüket mint minden rendes ember adakoznak a hírnevüket csak jó célra használják fel imádom őket és I Love Mike Shinoda
2011. július 19. 14:16
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.07.18. 17:14)
Szerintem elég retek egy szám lett, nyomhattak inkább valami oldschool számot helyette. Amúgy az Adele-ről életembe nem hallottam még.
Ezzel egyetértek. Valahogy nem tudom. Én anno imádtam a Linkin Parkot. Éltem-haltam a bandáért, sőt egy LP-s póló beszerzését is tervbe vettem régebben, de aztán folyamatosan kezdtem belőlük kiábrándulni. Borzasztó zenét csinálnak most, mert szerintem közük sincsen a nu-metal fogalmához. Sőt inkább átváltottak nyálas Backstreet Boys-ra és ez nekem valahogy nem jön be. Nem tudom mi történt velük, de brutálisan gáz banda lett belőlük. Nekem sem tetszett speciel ez a feldolgozás, de még fűzök hozzájuk egy pici reményt. Hátha hazatalálnak, és csinálnak egy olyan rockhoz méltó albumot, hogy Chester hangja leviszi a hajamat hallgatás közben.
2011. július 19. 17:27
|
|
bogi80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 107 Csatolások: 13 Azonosító: 112400 offline
|
Adele Rolling in the deep című dalát már hallottam többször is.nem szeretem Adelet meg semelyik számát de a Rolling in the deep sztem jó. Linkin Parkot se szeretem na de majd meghallgatom
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: