De jó nektek,hogy már megnézhettétek,én is nagyon kíváncsi vagyok rá,erre ezt nem fogjátok elhinni :
Kecskeméten NEM JÁTSSZÁK...
Ez milyen szívás már?
De látom mindenkinek tetszett eddig,szóval ha egyszer valahogy sikerül megnéznem,szerintem én sem fogok csalódni.
The Hunger Games / Az éhezők viadala (2012)
2012. március 24. 09:07
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. március 24. 11:42
Idézet (Christo @ 2012.03.24. 10:09)
Úgy alakult, hogy már ma este fél 9-től sikerül beülnünk rá. Basszus, mindenkit meg fogok ma őrjíteni a munkahelyemen...
Jó szórakozást.
Egyébként valamelyik moziban leadták a Nyállájt utolsó részének előzetesét? Mert írták, hogy együtt fog megjelenni a kettő, de én se csütörtökön, se pénteken nem láttam (szerencsére) a bemutatók között, pedig mindig időben érkeztünk meg.
Rihannna
2012. március 25. 00:51
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (nOmiee @ 2012.03.24. 11:42)
Jó szórakozást.
Egyébként valamelyik moziban leadták a Nyállájt utolsó részének előzetesét? Mert írták, hogy együtt fog megjelenni a kettő, de én se csütörtökön, se pénteken nem láttam (szerencsére) a bemutatók között, pedig mindig időben érkeztünk meg.
Nálunk sem volt a trailerek között. Mondjuk nem nagyon hiányzott. De húú, a film... nagyon tetszett
Valahonnan be kéne szerezni egy olyan fecsegőposzáta kitűzőt...
2012. március 25. 07:13
Peeta rajongóknak,új HQ still.
15 felhasználónak tetszik:
patrícia4,
SmileyZ,
Rihannna,
miss_areo,
Minimanó94,
saii,
Lady Suzy,
kriszti145,
belieber11,
DiscoDiva,
zsanata,
Nita09,
Meganrajongó,
duracell,
House Of Wax
2012. március 25. 10:22
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
Idézet (Christo @ 2012.03.25. 00:51)
Nálunk sem volt a trailerek között. Mondjuk nem nagyon hiányzott. De húú, a film... nagyon tetszett
Nekem egyik barátnőm készített kitűzőt. Még azzal mentünk a moziba is, mindannyiunkon ott díszelgett. Azt hiszem úgy csinálta, hogy ragasztópisztollyal megrajzolta, ami ugye gyorsan megszárad, meg lefestette aranyfestékkel. De szerintem süthető, meg ilyen gyorsan keményedő gyurmából is lehet, és akkor azt is le kell ugye festeni. Kicsit macerás, de Magyarországon nem hiszem hogy lehet kapni, pedig tumblr-ön sok helyen láttam, hogy pont olyannal pózolnak, mint amilyen a filmben van. Majd talán egyszer itt is elkezdik árulni, ha itt is mindenki THG lázban ég majd
Alizgirl98
2012. március 25. 17:02
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (Rihannna @ 2012.03.25. 10:22)
Nekem egyik barátnőm készített kitűzőt. Még azzal mentünk a moziba is, mindannyiunkon ott díszelgett. Azt hiszem úgy csinálta, hogy ragasztópisztollyal megrajzolta, ami ugye gyorsan megszárad, meg lefestette aranyfestékkel. De szerintem süthető, meg ilyen gyorsan keményedő gyurmából is lehet, és akkor azt is le kell ugye festeni. Kicsit macerás, de Magyarországon nem hiszem hogy lehet kapni, pedig tumblr-ön sok helyen láttam, hogy pont olyannal pózolnak, mint amilyen a filmben van. Majd talán egyszer itt is elkezdik árulni, ha itt is mindenki THG lázban ég majd
Ahha, tényleg olyasmiből lehetne csinálni. Csak mondjuk én ilyen igazi, fémből készültre gondoltam. Az a gáz, hogy a THG láznak már el kellett volna kezdődnie, ha úgy nézzük. Nem értem, mert általában mindent megtesznek, hogy lehúzzák pénzzel az embereket. Kiadták az első könyvet a filmes plakáttal is, nem igaz, hogy nem árulnak kitűzőt. Egy csomóan megvennék szerintem.
Rihannna
2012. március 25. 18:36
Annak, aki már látta a filmet, ajánlom ezt a videót.
twilightgirl0910
2012. március 27. 06:53
7 HQ,1 MQ still és 2 poszter feliratok nélkül.
17 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa,
kriszti145,
SmileyZ,
patrícia4,
Adrianna,
twilightgirl0910,
miss_areo,
DiscoDiva,
Minimanó94,
Lady Suzy,
Alizgirl98,
zsanata,
Nita09,
Rihannna,
Sammy9,
duracell,
House Of Wax
2012. március 27. 16:29
Spoileres, ha még nem láttad a filmet.
7 felhasználónak tetszik:
Meganrajongó,
Adrianna,
twilightgirl0910,
Minimanó94,
patrícia4,
SmileyZ,
House Of Wax
2012. március 27. 16:34
Idézet (miss_areo @ 2012.03.21. 21:30)
Jaj de jó nektek!
Az itteni mozit ismerve örülök, ha április elején láthatom a filmet Pedig már majd' megőrülök, hogy lássam!!!
Az itteni mozit ismerve örülök, ha április elején láthatom a filmet Pedig már majd' megőrülök, hogy lássam!!!
Én is így vagyok vele...Nálunk majd remélhetőleg ide ér április végére...
2012. március 27. 16:38
http://www.youtube.com/watch?v=HoHfCW-O2yA én ezt ajánlom. Jól megcsinálták. Kis angol tudás nem hátrány.
2012. március 27. 16:41
Idézet (Christo @ 2012.03.25. 17:02)
Ahha, tényleg olyasmiből lehetne csinálni. Csak mondjuk én ilyen igazi, fémből készültre gondoltam. Az a gáz, hogy a THG láznak már el kellett volna kezdődnie, ha úgy nézzük. Nem értem, mert általában mindent megtesznek, hogy lehúzzák pénzzel az embereket. Kiadták az első könyvet a filmes plakáttal is, nem igaz, hogy nem árulnak kitűzőt. Egy csomóan megvennék szerintem.
Tényleg kár,hogy nem árulnak.Akkor valami más kell.Például menj el egy ékszerészhez és csináltass olyan medált amin fecsegőposzáta van(mint a 2. könyvben Peeta nyakában lóg)
Ez csak egy ötlet,én szerintem csináltatok egy olyat
2012. március 30. 20:22
Gondoltam megmutatom.Peeta és Katniss bögre.Ha meleg van benne,akkor megváltozik a bögre kinézete.
Májustól rendelhető 16 dollárért.
Én csak akkor venném meg,ha Gale lenne rajta.
10 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Minimanó94,
patrícia4,
kriszti145,
Christo,
SmileyZ,
zsanata,
Rihannna,
Sammy9,
House Of Wax
2012. március 30. 20:44
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.03.30. 20:22)
Gondoltam megmutatom.Peeta és Katniss bögre.Ha meleg van benne,akkor megváltozik a bögre kinézete.
Leleményes, és szerintem viszik majd mint a cukrot (nekem is kell egy!!)
2012. március 30. 21:05
Idézet (Minimanó94 @ 2012.03.30. 20:44)
Leleményes, és szerintem viszik majd mint a cukrot (nekem is kell egy!!)
Az biztos is,hogy vinni fogják. 16 dollárért én is vennék,ha lenne Gale bögre.
Bár,ha behozzák Magyarországra,akkor meg elkérnének egy vagyont érte.Tvájlájtos bögrét találtam már magyar oldalon,elég sokat kértek érte.És nem hiszem,hogy ezért kevesebbet kérnének,mivel ugyanilyen bögrék voltak azok is.Na igen...kapzsi magyarok.
2012. március 30. 23:48
9 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
patrícia4,
zsanata,
miss_areo,
Rihannna,
Adrianna,
pillecukor3,
Minimanó94,
duracell
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.