Arnold Schwarzenegger és neje, Maria Shriver válása jelenleg is zajlik: újabb és újabb dokumentumok kerülnek elő az ügyből, s a dühödt nej egyre többet követel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Schwarzenegger elveszíti vagyona felét
2011. július 26. 17:46
2011. július 26. 17:51
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Ezt úgy "bírom", amikor az egyik fél pereskedik a másik pénzéért. Azt nem hiszem el, hogy a nő ugyanannyit tett volna bele a közös kasszába, mint Arnold Schwarzenegger.
2011. július 26. 17:55
Ha nem csalta meg volna a naóejét, még most is lenne pénze :-P igaz így is sok xD
2011. július 26. 17:57
Idézet (coke. @ 2011.07.26. 17:51)
Ezt úgy "bírom", amikor az egyik fél pereskedik a másik pénzéért. Azt nem hiszem el, hogy a nő ugyanannyit tett volna bele a közös kasszába, mint Arnold Schwarzenegger.
Igen, egy sima válásnál pofátlanság, de itt szerintem jogos. Te hogy éreznéd magad, ha a férjed megszégyenítene egy világ előtt? Szerintem te sem látnál a dühtől és a szomorúságtól.
Amúgy egyetértek Maria-val, remélem minél jobban megkopasztja Schwarzeneggert
2011. július 26. 18:04
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Valahogy nem tudom sajnálni...egyiküket sem. A nő szerintem egy pénzéhes hárpia, Schwarzi meg körültekintőbb is lehetett volna. És különben is, így is rengeteg pénze marad...
2011. július 26. 18:05
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Egy csomó pénze van...Nem veszít ezzel olyan sokat.
2011. július 26. 18:36
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.07.26. 17:57)
Igen, egy sima válásnál pofátlanság, de itt szerintem jogos. Te hogy éreznéd magad, ha a férjed megszégyenítene egy világ előtt? Szerintem te sem látnál a dühtől és a szomorúságtól.
Igen, azzal teljes mértékben egyetértek, hogy kapjon valamit a nő, persze, megcsalták. De ne ennyit.
Azoknak meg, akik azt mondják, hogy "úgy is rengeteg pénze marad meg", azoknak annyit, hogy gondoljatok bele, milyen érzés lehet pillanatok alatt elveszíteni mindannak a felét, amiért egész életetekbe güriztetek. Oké, hogy nagy hibát követett el, szenvedjen is érte, de azért a fele vagyona szerintem nem jár ki a volt feleségének.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. július 26. 19:28
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
Most sajnáljam hogy csak 37 milliárd forintja lesz? úristen...remélem nem megy csődbe. Én 3 életet is kihúznék ennyi pénzzel
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?