Leighton Meester rátámadt édesanyjára?
2011. július 27. 11:48
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
undorító,hogy ilyenekkel vádolja a saját lányát. ez biztos,hogy nem igaz!
2011. július 27. 11:53
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez a nő egy ribanc,a saját lányát vádolgatja olyannal,ami nem igaz?Tízezer százalék,hogy Leigh nem tett ilyet,az anyja viszont elköltötte a pénz,és csak kitalálta ezt-Leighton tényleg szereti az öccsét.Ja,és a legjobb,hogy börtönben szülte Leigh-et...
2011. július 27. 12:39
"ez nagyon szomorú, az ilyen nőt nem lehet anyának nevezni" Selena111 a számből vetted ki a szót!
2011. július 27. 12:40
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ez a nő nem normális.
2011. július 27. 12:54
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
ezt a nőt bekéne zárni az elmegyógyintézetbe..ez normális?
2011. július 27. 13:57
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Megint csak azt tudom mondani, hogy milyen anya az ilyen? Plasztikára költi a fiának küldött pénzt. Beperelik és erre ő visszaperel szerintem koholt vádakra. Nem hiszem, hogy Leighton megtámadta volna.
2011. július 27. 14:09
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Elgondolkoztam azon hogy mit kéne csinálni egy ilyen "anyával", de nem tudtam olyat kitalálni ami elég finom lenne ahhoz hogy ide leírjam....először a fia pénzét költi plasztikára,és még ez is...ha kapott is pár pofont,tuti megérdemelte...undorító,remélem jól elveszti a pert,sőt,én be is zárnám pár évre...
Amúgy,én jogot tanulok,és egy "szóbeli szerződés"re nem hivatkozhat,hacsak a lánya nem ismeri el hogy volt iylen,sőt,az üveges támadás is semmi,hacsak nem maradt nyoma amivel be tudná bizonyítani....
Amúgy,én jogot tanulok,és egy "szóbeli szerződés"re nem hivatkozhat,hacsak a lánya nem ismeri el hogy volt iylen,sőt,az üveges támadás is semmi,hacsak nem maradt nyoma amivel be tudná bizonyítani....
2011. július 27. 14:13
Ez már annyira szánalmas és undorító, hogy olvasni is rossz. Hogy lehet valaki ilyen?
2011. július 27. 14:51
Szerintem ezek hamis vádak, nem nézem ki belőle, ő egy tündéri lány. Szerintem az anyja beteg, és minél hamarabb segítségre lenne szüksége.. :/
2011. július 27. 15:10
Az ilyen emberek minek szülnek gyereket egyáltalán?! o.O
Persze szerencsénk, hogy van egy csodálatos Leightonunk <3
Persze szerencsénk, hogy van egy csodálatos Leightonunk <3
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: