„Újévi” előzetes
2011. július 27. 12:50
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
Biztos nagyon jó lesz!
2011. július 27. 13:11
Hiába ez a sztárparádé, lehet, hogy ez is olyan érthetetlen, összesűrített film lesz, mint a Valentin Nap. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy ennyi nagy színész/színésznő mennyit tud kihozni egy forgatókönyvből. Először talán a párosításokat találtam furának; Lea és Ashton? Kíváncsi vagyok a végeredményre, és Bon Jovi szerepére
2011. július 27. 13:18
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Egyetértek itsmedemz. Divat lett, hogy van egy sz@r forgatókönyv, van egy béna rendező, de van elég pénz, hogy híres sztárokat szerződtessünk le a projekthez! Mindegy mi a végeredmény! A Valentin Nap is iszonyat béna volt.
2011. július 27. 13:21
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Ó, megnézem, tuti! Aranyos filmnek tűnik, a Valentin nap is jó volt, remélem ez még jobb lesz. Zacnek nagyon örülök, na meg Bon Jovinak is:))Josh Duhamel, SJP,Michelle Pfeiffer....én úgy hallottam, h még Frankie Muniz is benne lesz, bár gondolom, valami nagyon kicsike szerepben, pedig ő is jó színész:) Asthon viszont kicsit uncsi már...mindig hasonló szerepei vannak.
2011. július 27. 13:27
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline |
... nagyon jó filmnek tűnik ... muszáj megnéznem .. már nagyon várom ...
2011. július 27. 13:31
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
jónak tűnik majd megnézem
2011. július 27. 13:37
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Az előzetes alapján tetszik. Bár az nem feltétlenül jó, hogy ennyi nagy sztár együtt szerepel benne. A Valentine's Day sem volt szerintem nagy durranás, pedig abban talán még több kedvencem kapott szerepet. Pedig aztán itt is minimum minden második sztárt imádom! De akkor sem tartom jó ötletnek, hogy ennyi nagyobb sztárt vonultassanak fel egy filmben. Egy kevésbé népszerű színész is lehet tehetséges, nem mindig a nagyhalakra kell pályázni...de ez csak az én véleményem. Ettől még meg fogom nézni, mert jó is lehet. Ha pedig mégsem lesz nagy áttörés, legalább a kedvenc színészeimet láthattam
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.