Harrison Ford
2006. október 14. 21:51
2006. október 15. 00:41
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline |
Wow, micsoda képek!!! Szuperek, köszi!
2007. április 12. 17:35
netnessie
Drágaszág, cak eszt a fülbevalót felejtenéd már el...
Drágaszág, cak eszt a fülbevalót felejtenéd már el...
2008. május 10. 17:03
Maggie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.15. Hozzászólás: 948 Csatolások: 4686 Azonosító: 43704 offline |
Nagyon köszi a képeket!
Én is imádom Harrisont... Tök jó színész Csak az a baj hogy késõn kezdte a színészkedést és már 66 éves...
Az Indiana Jones-t is csak azért szeretem mert õ benne van (L) Ha más játszaná Indy-t tuti nem kedvelném ennyire a filmet
Na de most itt nem az Indy-rõl van szó XD Szval köszi mégegyszer a képeket!
Én is imádom Harrisont... Tök jó színész Csak az a baj hogy késõn kezdte a színészkedést és már 66 éves...
Az Indiana Jones-t is csak azért szeretem mert õ benne van (L) Ha más játszaná Indy-t tuti nem kedvelném ennyire a filmet
Na de most itt nem az Indy-rõl van szó XD Szval köszi mégegyszer a képeket!
2008. május 20. 17:42
Maggie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.15. Hozzászólás: 948 Csatolások: 4686 Azonosító: 43704 offline |
Idézet(Aribeth @ 2007. April 12. - 16:35)
netnessie
Ok most ez egy hülye kérdés, de mégis megkérdem: mi az a netnessie? mármint gondolom hogy valami olyan oldal ahol ilyen képek vannak, de mi az oldal címe! Bocsi, én nem ismerem! Valaki mondja meg légyszi
Látszik hogy új vok itt XD
2008. május 21. 11:08
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
A netnessie egy név, amely annak az embernek a nevét takarja, akitõl a képek származnak.
Az oldalak címét pedig nem szoktuk megadni, mert mindenkinek megvannak a saját forrásai, ahonnan a képeket megszerzi.
Az oldalak címét pedig nem szoktuk megadni, mert mindenkinek megvannak a saját forrásai, ahonnan a képeket megszerzi.
2008. május 21. 11:41
Idézet(Josh_ @ 2008. May 21. - 10:08)
A netnessie egy név, amely annak az embernek a nevét takarja, akitõl a képek származnak.
Jaja, netnessie volt az elsõ forrásom.
Szívesen megadom a címét: http://netnessie.livejournal.com/
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.