A Nyári lányok nemrégiben meghívást kaptak egy külföldi tévéműsorba. A Tabu Tv riportere arról kérdezgette a testvérpárost, milyen a kapcsolatuk Hollandiával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hollandiával szemez a Summer Sisters
2011. július 28. 17:11
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Én nekem nem voltak szimpatikusak az X-Faktorban, de őket tartottam az egyik legtehetségesebb előadóknak, és csodálkoztam azon, amikor olyan hamar kiestek. Szóval emberileg nem szimpatikusak, talán kicsit sugárzik belőlük a nagyképűség, de mint előadók, profik.
2011. július 28. 17:11
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
"szeretem azt a fajta szabadságot, amit Hollandia képvisel, akár a marihuánafogyasztásban vagy esetleg a szellemiségükkel. Nagyon befogadó és kulturális társaság"-Nehogy elterjesszék,hogy drogos vagy,little summer!
2011. július 28. 17:32
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Sok sikert:)
2011. július 28. 17:43
Én szeretem a Summer Sisters-t, úgyhogy sok sikert!
2011. július 28. 17:46
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt..
Sok sikert nekik.=)) *--***
2011. július 28. 18:07
"szeretem azt a fajta szabadságot, amit Hollandia képvisel, akár a marihuánafogyasztásban vagy esetleg a szellemiségükkel. Nagyon befogadó és kulturális társaság" - ööö...okééé.hát sok szerencsét!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: