Nagyban folynak a találgatások Amy Winehouse halálának okáról, és még fognak is egy darabig. A legújabb híresztelések szerint, az énekesnő szándékosan vetett véget életének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amy Winehouse szándékosan túladagolta magát?
2011. július 28. 20:47
Egyre több hír van róla, már kezdem unni, jó lehet ,hogy meghalt de amióta meghalt, azóta csak 5 cikk került ki Amy-ről.
2 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
MileyCyrus40
2011. július 28. 20:52
nem tudom, de most nála kezdődik ez a találgatás... mért nem lehet nyugottan elengedni, és kész? Ez undorító dolog szerintem... holnap majd jön a másik dolog h vajon mért halt meg.
2011. július 28. 20:52
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
És egyre több lesz, főleg amíg ki nem derülnek a pontos okok
2011. július 28. 20:53
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
kicsit kezd elegem lenni, inkább végig sem olvasom. remélem nem ugyanaz lesz mint Michael Jacksonnal, hogy halála után lesz igazán híres, és utána lesz hirtelen mindenki Amy rajongó, és az összes dala a rádióban fog szólni.
Nem azért, mert én tiszteltem és tényleg tehetséges, de már meghalt. Miért nem lehet szegényt békénhagyni már? Miért kutatják ennyire hogy ki mikor hol mit csinált kivel hogyan stb...
nem a cikkel van bajom, hanem a többi emberrel akik nem hagyják békén az emlékét.
Nem azért, mert én tiszteltem és tényleg tehetséges, de már meghalt. Miért nem lehet szegényt békénhagyni már? Miért kutatják ennyire hogy ki mikor hol mit csinált kivel hogyan stb...
nem a cikkel van bajom, hanem a többi emberrel akik nem hagyják békén az emlékét.
2011. július 28. 20:53
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 228 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline |
Szerintem érdekes cikk volt!!
és egyben elég szomorú is...
és egyben elég szomorú is...
2011. július 28. 20:54
Hát nem hiszem,h ezt csinálta volna de itt már bármi lehetséges...
2011. július 28. 20:54
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline |
1. Elég nehéz lehetett ezt a cikket összedobni,mert írtó hosszú és sok sok inerjúú is van benne...
2. Lehet,h szándékosan adagolta túl magát,de lehet h nem és ezt télleg nem tudjuk már kideríteni.
3. Igen én is remélem h megtalálja a boldogságot!
2. Lehet,h szándékosan adagolta túl magát,de lehet h nem és ezt télleg nem tudjuk már kideríteni.
3. Igen én is remélem h megtalálja a boldogságot!
2011. július 28. 20:55
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Mindenki tudja, hogy drogtúladagolásban halt meg. Szerintem teljesen mindegy, hogy direkt, vagy öntudatlanul, a lényeg, hogy magának csinálta.
Egyébként jellemző: mikor még élt, senki sem foglalkozott vele/ismerte el munkáját igazán, miután meg meghalt, sorra jönnek róla a cikkek, egyre több rajongója lesz, és egyre híresebb.
Egyébként jellemző: mikor még élt, senki sem foglalkozott vele/ismerte el munkáját igazán, miután meg meghalt, sorra jönnek róla a cikkek, egyre több rajongója lesz, és egyre híresebb.
2011. július 28. 20:55
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 209 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline |
Hát nem mindegy! Hagyják már őt békében. Meghalt és ezt el kell fogadni. A család ha akarja elmondja a nem nem!
2011. július 28. 20:57
Vikkííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 140010 offline |
Biztos h neked is jólesne h ennyit foglalkoznak veled miután meghaltál.... És amúgy is biztos nektek is van olyan sztárotok akit szerettek és ha meghalna biztos téged is érdekelne h miért és hogyan? Ezeket is azért írják h az Amy rajongók megtudják... Én akkor is sajnálom pedig nem volt a kedvencem...
2011. július 28. 21:02
Megértem, szegény meghalt, eltemették, de hogy már minden nap meg kell jelenjen róla egy cikk.. ez már sok.. én úgy vettem észre, hogy ő is a halála után híresebb lett, mint azelőtt...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.