Lady Gaga feldolgozza Amy egyik dalát?
2011. július 29. 17:55
LitBbyGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 142377 offline |
kiváncsivá tett ez a cikk.hajrá GaGa.♥
2011. július 29. 18:05
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Horgi @ 2011.07.29. 15:41)
Én sem abban látom a problémát, hogy Lady Gaga fel szeretné dolgozni Amy Winehouse számát, hanem abban, nincs egy hete, hogy meghalt Amy. Szabad országban él, ha meg tudja venni a jogokat azt csinál a számmal ami jólesik neki. De, ha már a FOB és a Beat It, az még Michael Jackson halála előtt készült, egészen más.
Én meg abban látom a problémát, hogy ne vásárolgasson senki semmilyen jogokat illetéktelenül csak azért mert van pénze rá. Michael Jackson is megvásárolta a Beatles egyes dalainak jogait, majd eladta őket valami ócska cipőreklámhoz. Paul McCartney meg örjöngött - jogosan. Majd a család vagy a társszerzők és lemezkiadók eldöntik mi legyen a jogokkal meg a dalaival - nem kell ehhez se gaga, se más. Ilyen esetben amúgy sem feldolgozni szokás, hanem dalt írni az emlékére, de ezt már leírták elöttem többen is.
2011. július 29. 18:22
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
"bogihhh
Én szernitem illetlenség most feldolgozni , amikor még csak pár napja halt meg "
Igen ám ,csak hogy ép ez a lényeg ...tegyük fel 1 éve múlva már abszolút nem lesz "friss" ötlet, ami hozzá járul ahhoz is ,hogy kevesebbet hoz majd a kasszába.
"Kedves" tőle meg minden ,de ez inkább HATÁS VADÁSZÁS !
Legalábbis szerintem...
Én szernitem illetlenség most feldolgozni , amikor még csak pár napja halt meg "
Igen ám ,csak hogy ép ez a lényeg ...tegyük fel 1 éve múlva már abszolút nem lesz "friss" ötlet, ami hozzá járul ahhoz is ,hogy kevesebbet hoz majd a kasszába.
"Kedves" tőle meg minden ,de ez inkább HATÁS VADÁSZÁS !
Legalábbis szerintem...
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 29. 18:36
Nem rossz ötletnek tűnik, meglátom mi sül ki belőle, azután kommentelek.
2011. július 29. 18:45
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Hát én imádom gagát és amy-t is, de ezt szerintem nem kéne. Ha annyira megérintette, akkor miért nem ír egy dalt az emlékére? Amy-nek fantasztikus hangja volt, és a back to black az egyik kedvenc számom tőle. Szerintem gagának és neki teljesen más a stílusa, és az a baj, hogy gagának több rajongója van mint amy-nek, és a sok agyatlannak, aki még sosem hallot amy-ről, azoknak ezután gaga fog eszébe jutni erről a dalról. szerintem gaga nem tudná ezt a dalt elénekelni olyan színvonalon mint amy, mert habár neki is remek hangja van, amy annyira más stílust képviselt, csak úgy, mint ez dal, és szerintem hagyni kéne, hogy amit már egyszer jobb pillanataiban megalkotott, az hadd maradjon az övé.
2011. július 29. 19:53
Hűha. Mikor változtatta meg Gaga az imidzsét ennyire? Mi ez a Joey Jordison-maszk-féle kinézet?
Ami a cikk tartalmát illeti - felőlem feldolgozhatja, de sosem lesz olyan jó és tehetséges, mint Amy volt.
Ami a cikk tartalmát illeti - felőlem feldolgozhatja, de sosem lesz olyan jó és tehetséges, mint Amy volt.
UnhappyMeals
2011. július 29. 19:57
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.07.29. 19:53)
Hűha. Mikor változtatta meg Gaga az imidzsét ennyire? Mi ez a Joey Jordison-maszk-féle kinézet?
Meg még Paul maszkjára is hasonlít. De ne keverjük őket ide, ők ennél többet érdemelnek.
Egyébként, már mindent leírtak előttem, ez tényleg csak egy reklámfogás GaGa számára..
kateblock
2011. július 29. 20:10
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.07.29. 19:57)
Meg még Paul maszkjára is hasonlít. De ne keverjük őket ide, ők ennél többet érdemelnek.
Egyébként, már mindent leírtak előttem, ez tényleg csak egy reklámfogás GaGa számára..
Tényleg vétek őket egy kommentben megemlíteni.
UnhappyMeals
2011. július 29. 20:21
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
ismeretlen forrás? ez pletyka.
amugy is, ha nagyon fel akarta volna dolgozni, akkor megtette volna.
na meg ha ennyire tiszteli, előbb is feldolgozta volna..
2011. július 29. 20:22
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Sugargirl, egyet értek.
2011. július 29. 21:38
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline |
az olyan jó lenne ha feldolgozná!örülnék neki!nem szeretem Amy-t de együtt érzek a családjával,és a rajongóival.Nagyon sajnálom szegényt ,nagyon tehetséges volt!
2011. július 29. 22:04
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline |
biztos nagyon nagy sikere lesz egyébként nagyon szép tőle h így akarja leróni Amy halála utáni tiszteletét :)Sajnálom Amyt ugyan nem hallgattam a zenéjét de szörnyen fiatal volt és mindig megráz az ilyen hír ha vki ilyen fiatalon így végzi akármilyen életet is élt.
2011. július 29. 22:07
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline |
Idézet (adommyfandenagyon @ 2011.07.29. 20:21)
ismeretlen forrás? ez pletyka.
pontosan azért dolgozza még csak most fel mert ezzel szeretné Gaga, leróni Amy halála utáni tiszteletét
2011. július 29. 23:32
Szerintem ez nagyon kedves tőle. Szurkolok hozzá! (:
2011. július 30. 00:50
én nem nagyon bírom Gagát, mert mostanában szerintem egyre furcsább...ezért szerintem csak elrontaná a számot...
és bocs a rajongóknak...
és bocs a rajongóknak...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni