Újra összeáll a Jonas Brothers
2011. augusztus 02. 14:43
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Döntsék már el,hogy mi akarnak! És minek leírni,hogy mikor mit akarnak? Elég lenne,csak azt,hogy LEGVÉGÜL mire jutottak...:S -.-'
2011. augusztus 02. 14:44
|
|
MysteriousCrazyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 1 Azonosító: 157057 offline
|
dejóó.
újra összeállnak. jippíí.
szeretem mind a 3-mójukat.
lehet hogy egy évbe is kerül, de jó hogy megint együtt lesznek. : DDD♥
újra összeállnak. jippíí.
szeretem mind a 3-mójukat.
lehet hogy egy évbe is kerül, de jó hogy megint együtt lesznek. : DDD♥
2011. augusztus 02. 14:51
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (KittyJustin @ 2011.08.02. 14:43)
Döntsék már el,hogy mi akarnak! És minek leírni,hogy mikor mit akarnak? Elég lenne,csak azt,hogy LEGVÉGÜL mire jutottak...:S -.-'
Ne te döntsd már el, hogy ők mit csináljanak..
Ha a cikk nem tetszik ott van a piros X, vagy lehet jobbat írni
2011. augusztus 02. 14:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Pedig Joe sokkal jobb volt szólóban.
2011. augusztus 02. 15:02
hát ez van szólóba nem érdekelt senkit sem :/ nekem amúgy már teljesen mindegy szóljanak ha eldöntötték végleg mi lesz
2011. augusztus 02. 15:13
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Sanoma: tökéletesen leírtad amire gondolok xD
2011. augusztus 02. 15:18
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Nekem annyira hiányoznak. Főleg a koncertjeik. Még egyiken sem voltam, de a videókat mindig megnéztem. Imádtam, amikor a Burnin' Up-nál a srácok megőrültek, amikor a Gotta Find You-nál lecsendesedtek, amikor a Hello Beautiful-nál csak a rajongóknak énekeltek... Hiányzik a Jonas Brothers és a Jonas Brothers-korszakom egyiránt. Nekem ők sohasem az az egyszerű "Disney-banda" voltak. Sohasem értettem miért utálják őket ennyien. Mert ők nem egy Justin Bieber-fajták. Igen, lehet, hogy azért is sokan szerették őket, mert szép fiúk, de azért ők írják a dalaikat, tudnak hangszereken játszani és nem gyártanak tucatdalokat...
2011. augusztus 02. 15:29
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.08.02. 15:18)
Nekem annyira hiányoznak. Főleg a koncertjeik. Még egyiken sem voltam, de a videókat mindig megnéztem. Imádtam, amikor a Burnin' Up-nál a srácok megőrültek, amikor a Gotta Find You-nál lecsendesedtek, amikor a Hello Beautiful-nál csak a rajongóknak énekeltek... Hiányzik a Jonas Brothers és a Jonas Brothers-korszakom egyiránt. Nekem ők sohasem az az egyszerű "Disney-banda" voltak. Sohasem értettem miért utálják őket ennyien. Mert ők nem egy Justin Bieber-fajták. Igen, lehet, hogy azért is sokan szerették őket, mert szép fiúk, de azért ők írják a dalaikat, tudnak hangszereken játszani és nem gyártanak tucatdalokat...
én is így vagyok, teljesen igazad van.
2011. augusztus 02. 15:33
Nem értem, miért hívja mindenki divatzenének.
Ha ennyire tucat lenne, nem gondolnátok, hogy a csapból is ők folynának? Mert nem folynak, és soha nem is volt így. Csak két-három számuk van, ami híresebb, és mindenki azok alapján ítélkezik.
Saját maguknak írják a dalaikat (főleg Nick), gyönyörű hangjuk van élőben is, a dalaik nem tucatok. Innentől kezdve nem értem, mi bajotok van velük. Csak az undorító előítélet beszél belőletek.
Saját maguknak írják a dalaikat (főleg Nick), gyönyörű hangjuk van élőben is, a dalaik nem tucatok. Innentől kezdve nem értem, mi bajotok van velük. Csak az undorító előítélet beszél belőletek.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: