Újra összeáll a Jonas Brothers
2011. augusztus 02. 19:36
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Régen szerettem őket,de később elmúlt az a "húú de nagy" rajongás.Most már csak Nick hangját szeretem úgyhogy nem túlságosan érint,hogy újra összeállnak,de azért a rajongóknak ez szuper dolog.
2011. augusztus 02. 19:53
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. augusztus 02. 21:09
hát én csak Joe hangját szeretem,szóval engem,nem igazán hozott lázba a hír,hogy újra összeállnak,mivel az együttest sosem szerettem,csak Joet,mint már említettem
2011. augusztus 03. 01:13
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Graz, szpetyi
2011. augusztus 03. 08:59
legolább tiztázták azt a kérdést hogy tényleg szétmentek vagy nem x')
2011. augusztus 03. 13:00
|
|
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 313 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.08.02. 15:18)
Nekem annyira hiányoznak. Főleg a koncertjeik. Még egyiken sem voltam, de a videókat mindig megnéztem. Imádtam, amikor a Burnin' Up-nál a srácok megőrültek, amikor a Gotta Find You-nál lecsendesedtek, amikor a Hello Beautiful-nál csak a rajongóknak énekeltek... Hiányzik a Jonas Brothers és a Jonas Brothers-korszakom egyiránt. Nekem ők sohasem az az egyszerű "Disney-banda" voltak. Sohasem értettem miért utálják őket ennyien. Mert ők nem egy Justin Bieber-fajták. Igen, lehet, hogy azért is sokan szerették őket, mert szép fiúk, de azért ők írják a dalaikat, tudnak hangszereken játszani és nem gyártanak tucatdalokat...
Egy véleményen vagyunk.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: