Párjának sztriptízelt a színpadon Britney
2011. augusztus 05. 16:11
Wow,Britney-nek tényleg egyre jobb az alakja.Amúgy ez nagyon jó ötlet volt tőle és szerintem nagyon is illenek egymáshoz.
2011. augusztus 05. 16:52
Nem egy nagy durranás a pasi és britney ez szánalmas :/ . Már bocs.
2011. augusztus 05. 18:53
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Szancsu télleg így van :/ ez azért szánalmas :|
2011. augusztus 06. 18:37
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Most komolyan mi van akkor,hogy ha nem modell kinézetű a pasija?Lemerném fogadni,hogy sokkal értelmesebb mint egy kocka hasú,üres fejű,egoista srác.Nem értem miért kell mindig a külsőt nézni,de hát ez van a mai lányoknak a nyálasabb beképzelt srácok tetszenek csak kár,hogy ők magukon kívül senkit nem bírnak..
2011. augusztus 06. 18:54
Szerintem semmi rossz nincs ebben, Janet Jackson is hívott már fel magához a szinpadra rajongót és sokkal durvább volt, egyesek itt jönnek azzal hogy durva, szánalmas meg ilyenek. Szerintem semmi nagy durvaság nincs abban hogy táncol a pasijának a színpadon. Mondjátok hogy csúnya a pasija mindenkinek más az izlése miért kell épp ezzel jönni.
Zyta96!
Szerintem előbb Gagán kéne elgondolkoznod és utána leszólnod Britney-t, mert a két nő ég és a föld, Gagának még női kinézete sincs azt is bizonyítania kellett hogy nő-e szerintem az a szánalmas.
Zyta96!
Szerintem előbb Gagán kéne elgondolkoznod és utána leszólnod Britney-t, mert a két nő ég és a föld, Gagának még női kinézete sincs azt is bizonyítania kellett hogy nő-e szerintem az a szánalmas.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: