hűűűűűűű!
mondjuk kicsit fura volt Howard Shore zenéjét hallani a trailerben! de ez legyen a legkevesebb!
Man of Steel / Az acélember (2013)
2012. július 23. 22:43
Idézet (Clélia @ 2012.07.21. 22:03)
átpártolt a szuperhősökhöz a hobbitok után
háá nem tudom de nekem azért ez itt jobban adja!
ez egy olyan epic jelenet hogy nem sok van ilyen még egy!
nem sok filmen könnyeztem be de itt a moziban amikor először láttam igen!
2012. július 24. 11:16
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 11:10)
nahhh ez a videó már több bizakodásra ad okot!Superman palástja nekem kifejezetten tetszik itt!
Amikor megláttam ezt az előzetest ugrottam egyet a székben hatalmas smileval az arcomon de ezt a halászhajós dolgot még mindig nem értem
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. július 24. 14:52
Idézet (Clélia @ 2012.07.24. 11:16)
Amikor megláttam ezt az előzetest ugrottam egyet a székben hatalmas smileval az arcomon de ezt a halászhajós dolgot még mindig nem értem
szerintem keresi az Acélemberré válás felé az útját és ezt egy rákász hajon fogja megtalálni! csak nehogy a hajó kapitánya Forrest Gump legyen!
2012. július 24. 15:28
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 14:52)
szerintem keresi az Acélemberré válás felé az útját és ezt egy rákász hajon fogja megtalálni! csak nehogy a hajó kapitánya Forrest Gump legyen!
Hát ennek még azért utána járok Nem hagyom ennyiben a dolgot nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna.. Azt meghiszem és még ott lenne Dan hadnagy is
2012. július 24. 15:36
Idézet (Clélia @ 2012.07.24. 15:28)
Hát ennek még azért utána járok Nem hagyom ennyiben a dolgot nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna.. Azt meghiszem és még ott lenne Dan hadnagy is
bírom hogy ki tudsz akadni már ezen és már agyalsz hogy:"nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna .."!ez neeem ez neem jó ez gyanús!!
nálam sokkal kritikusabb szemmel nézed a képregény filmeket! pedig aztán én is figyelek!
amúgy én sem emlékszem hogy dolgozott volna halászként Clark!
2012. július 24. 15:53
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:36)
bírom hogy ki tudsz akadni már ezen és már agyalsz hogy:"nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna .."!ez neeem ez neem jó ez gyanús!!
nálam sokkal kritikusabb szemmel nézed a képregény filmeket! pedig aztán én is figyelek!
Igen mert ha van egy jó film alapnak és megvannak hozzá a jó színészek (kivéve a vöröset ) akkor nem hiszem el hogy egy ilyennel mint hogy hajón dolgozik "elrontják" mert ez egyáltalán nincs benne a képregényben persze jó ha hoznak bele változtatásokat mint a ruha vagy a logó, azokat nagyon eltalálták de vagy egy-két szereplővel rontják el az összhatást vagy a sztori nem stimmel de ez most a legkisebb bajom hogy hajón dolgozik remélem azért így is nagy lesz és maradandó lesz (bár már csak amiatt imádkozom hogy a Daily Planet-et ne egy McDonald's épület felett alakítsák ki )
2012. július 24. 16:36
Idézet (Clélia @ 2012.07.24. 15:53)
Igen mert ha van egy jó film alapnak és megvannak hozzá a jó színészek (kivéve a vöröset ) akkor nem hiszem el hogy egy ilyennel mint hogy hajón dolgozik "elrontják" mert ez egyáltalán nincs benne a képregényben persze jó ha hoznak bele változtatásokat mint a ruha vagy a logó, azokat nagyon eltalálták de vagy egy-két szereplővel rontják el az összhatást vagy a sztori nem stimmel de ez most a legkisebb bajom hogy hajón dolgozik remélem azért így is nagy lesz és maradandó lesz (bár már csak amiatt imádkozom hogy a Daily Planet-et ne egy McDonald's épület felett alakítsák ki )
persze megértelek én is izgulok és minden egyes újabb kép vagy hír a filmmel kapcsolatba vagy kétségbe ejt vagy feldob!
uhhh McDonlads???ne láss rémeket!
2012. július 24. 18:05
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 16:38)
és repül éés megy és a határ egy messzi messzi galaxis!
Az előzetes nagyon jó lett arra is ügyeltek hogy amikor eléri a hangsebességet akkor hallható a hangrobbanás is imádom egyszerűen imádom jó oké a McDonald's kissé túlzás volt de remélem az épületnek megadták legalább a módját iszonyat fontos helyszín
gonzales7
2012. július 25. 06:46
Superman sose izgatott igazán Zack Syndertől meg a Sucker Punch c. moslék után a hideg kiráz.
De ki tudja, lehet hogy jó lesz. Majd kiderül.
2012. július 25. 11:56
Idézet (Solarian @ 2012.07.25. 06:46)
Superman sose izgatott igazán Zack Syndertől meg a Sucker Punch c. moslék után a hideg kiráz.
Amikor megtudtam, hogy Zack Synder fogja rendezni a Man of Steel-t egyből arra gondoltam na ez a film is el lesz szúrva rendesen pont úgy, mint a Watchmen...,de maikor mondták nekem, hogy Nolan is beszáll a filmbe akkor megkönnyebbültem (és már látom előre, hogy kedves kollégám azt fogja mondani :" a Watchmen jó film nincs vele semmi baj" )
gonzales7
2012. július 25. 14:50
Idézet (Clélia @ 2012.07.25. 11:56)
(és már látom előre, hogy kedves kollégám azt fogja mondani :" a Watchmen jó film nincs vele semmi baj" )
én pont az ellenkezőjét gondolom amikor megtudtam hogy Nolan is a terepen tartózkodik kétségeim támadtak!
jóóó há én a Watchmenről nem tárgyalok sem Snyderről! vagy egy tucat fórumon megvívtam már miatta a harcomat nem a Starity lesz a következő! mindenkinek lehet véleménye én pedig elfogadom! ha utálják háá utálják akkor nézzenek Christopher Nolan filmeket meg Darren Aronofsky filmeket meg Ridley Scott filmeket meg sorolhatnám! és ahol pedig ki van írva hogy Zack Snyder rendezte azt kerüljék el!ennyi!majd én megnézem és még néhányan!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.