Starity

Man of Steel / Az acélember (2013)

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 21. 20:10 #41
- törölt felhasználó -    
hűűűűűűű! w00t.gif
mondjuk kicsit fura volt Howard Shore zenéjét hallani a trailerben! de ez legyen a legkevesebb! biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Christo, Clélia, Bessie, Éowyn
2012. július 21. 22:03 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.21. 20:10)
hűűűűűűű! w00t.gif 
mondjuk kicsit fura volt Howard Shore zenéjét hallani a trailerben! de ez legyen a legkevesebb! biggrin.gif

átpártolt a szuperhősökhöz a hobbitok után smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 21. 22:20 #43
- törölt felhasználó -    
Irigylem Amy-t blush.gif de akkor sem neki kellett volna eljátszania Lois Lane-t !! reklamalo.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, jasztelek, duracell
2012. július 22. 01:22 #44
Cakey5000
Cakey5000
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 255
Csatolások: 809
Azonosító: 136047
That's a photoshopped picture of Tom Welling from a photoshoot he did while back.
2012. július 22. 07:58 #45
- törölt felhasználó -    
Nem bírok várni biggrin.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, jasztelek, duracell
2012. július 23. 22:43 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Clélia @ 2012.07.21. 22:03)
átpártolt a szuperhősökhöz a hobbitok után smileeee.gif

háá nem tudom de nekem azért ez itt jobban adja! meghajolo.gif
ez egy olyan epic jelenet hogy nem sok van ilyen még egy! biggrin.gif
nem sok filmen könnyeztem be de itt a moziban amikor először láttam igen! biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Clélia, Bessie, jasztelek, Éowyn
2012. július 24. 00:06 #47
- törölt felhasználó -    
Itt van az az előzetes amit csak a Comic-Con-on adtak le biggrin.gif victory.gif drool.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie, jasztelek
2012. július 24. 11:10 #48
- törölt felhasználó -    
nahhh ez a videó már több bizakodásra ad okot!Superman palástja nekem kifejezetten tetszik itt!
1 felhasználónak tetszik: Clélia
2012. július 24. 11:16 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 11:10)
nahhh ez a videó már több bizakodásra ad okot!Superman palástja nekem kifejezetten tetszik itt!

Amikor megláttam ezt az előzetest ugrottam egyet a székben hatalmas smileval az arcomon biggrin.gif de ezt a halászhajós dolgot még mindig nem értem huh.gif
2012. július 24. 14:52 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Clélia @ 2012.07.24. 11:16)
Amikor megláttam ezt az előzetest ugrottam egyet a székben hatalmas smileval az arcomon biggrin.gif de ezt a halászhajós dolgot még mindig nem értem  huh.gif

szerintem keresi az Acélemberré válás felé az útját és ezt egy rákász hajon fogja megtalálni! biggrin.gif csak nehogy a hajó kapitánya Forrest Gump legyen! laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Clélia, Éowyn
2012. július 24. 15:28 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 14:52)
szerintem keresi az Acélemberré válás felé az útját és ezt egy rákász hajon fogja megtalálni! biggrin.gif  csak nehogy a hajó kapitánya Forrest Gump legyen! laugh.gif

Hát ennek még azért utána járok wink.gif Nem hagyom ennyiben a dolgot biggrin.gif nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna.. Azt meghiszem wink.gif és még ott lenne Dan hadnagy is biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Éowyn
2012. július 24. 15:36 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Clélia @ 2012.07.24. 15:28)
Hát ennek még azért utána járok wink.gif Nem hagyom ennyiben a dolgot biggrin.gif nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna.. Azt meghiszem wink.gif és még ott lenne Dan hadnagy is biggrin.gif

bírom hogy ki tudsz akadni már ezen és már agyalsz hogy:"nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna dry.gif .."!ez neeem ez neem jó ez gyanús!! biggrin.gif
nálam sokkal kritikusabb szemmel nézed a képregény filmeket! biggrin.gif pedig aztán én is figyelek! biggrin.gif
amúgy én sem emlékszem hogy dolgozott volna halászként Clark! laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Clélia, Bessie
2012. július 24. 15:53 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 15:36)
bírom hogy ki tudsz akadni már ezen és már agyalsz hogy:"nekem ez nem stimmel sosem hallottam, hogy Clark Kent egy rákászhajón dolgozna dry.gif .."!ez neeem ez neem jó ez gyanús!! biggrin.gif 
nálam sokkal kritikusabb szemmel nézed a képregény filmeket! biggrin.gif pedig aztán én is figyelek! biggrin.gif 
amúgy én sem emlékszem hogy dolgozott volna halászként Clark! laugh.gif

blush.gif Igen mert ha van egy jó film alapnak és megvannak hozzá a jó színészek (kivéve a vöröset blink.gif ) akkor nem hiszem el hogy egy ilyennel mint hogy hajón dolgozik "elrontják" sad.gif mert ez egyáltalán nincs benne a képregényben persze jó ha hoznak bele változtatásokat mint a ruha vagy a logó, azokat nagyon eltalálták heart.gif de vagy egy-két szereplővel rontják el az összhatást vagy a sztori nem stimmel mellow.gif de ez most a legkisebb bajom hogy hajón dolgozik remélem azért így is nagy lesz és maradandó lesz biggrin.gif (bár már csak amiatt imádkozom hogy a Daily Planet-et ne egy McDonald's épület felett alakítsák ki rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie
2012. július 24. 16:15 #54
- törölt felhasználó -    
pár kép az előzetesből yahoo.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie, jasztelek
2012. július 24. 16:36 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Clélia @ 2012.07.24. 15:53)
blush.gif  Igen mert ha van egy jó film alapnak és megvannak hozzá a jó színészek (kivéve a vöröset  blink.gif ) akkor nem hiszem el hogy egy ilyennel mint hogy hajón dolgozik "elrontják"  sad.gif mert ez egyáltalán nincs benne a képregényben persze jó ha hoznak bele változtatásokat mint a ruha vagy a logó, azokat nagyon eltalálták  heart.gif de vagy egy-két szereplővel rontják el az összhatást vagy a sztori nem stimmel  mellow.gif de ez most a legkisebb bajom hogy hajón dolgozik remélem azért így is nagy lesz és maradandó lesz biggrin.gif (bár már csak amiatt imádkozom hogy a Daily Planet-et ne egy McDonald's  épület felett alakítsák ki  rohog.gif )

persze megértelek én is izgulok és minden egyes újabb kép vagy hír a filmmel kapcsolatba vagy kétségbe ejt vagy feldob! rohog.gif
uhhh McDonlads???ne láss rémeket! w00t.gif
2012. július 24. 16:38 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Clélia @ 2012.07.24. 16:15)
pár kép az előzetesből  yahoo.gif

és repül éés megy és a határ egy messzi messzi galaxis! w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: Clélia
2012. július 24. 18:05 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.24. 16:38)
és repül éés megy és a határ egy messzi messzi galaxis! w00t.gif

Az előzetes nagyon jó lett arra is ügyeltek hogy amikor eléri a hangsebességet akkor hallható a hangrobbanás is biggrin.gif imádom egyszerűen imádom biggrin.gif jó oké a McDonald's kissé túlzás volt de remélem az épületnek megadták legalább a módját biggrin.gif iszonyat fontos helyszín biggrin.gif
2012. július 25. 06:46 #58
- törölt felhasználó -    
Superman sose izgatott igazán Zack Syndertől meg a Sucker Punch c. moslék után a hideg kiráz.

De ki tudja, lehet hogy jó lesz. Majd kiderül.
2012. július 25. 11:56 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Solarian @ 2012.07.25. 06:46)
Superman sose izgatott igazán Zack Syndertől meg a Sucker Punch c. moslék után a hideg kiráz.
De ki tudja, lehet hogy jó lesz. Majd kiderül.

Amikor megtudtam, hogy Zack Synder fogja rendezni a Man of Steel-t egyből arra gondoltam na ez a film is el lesz szúrva rendesen pont úgy, mint a Watchmen...,de maikor mondták nekem, hogy Nolan is beszáll a filmbe akkor megkönnyebbültem biggrin.gif (és már látom előre, hogy kedves kollégám azt fogja mondani :" a Watchmen jó film nincs vele semmi baj" biggrin.gif )
2012. július 25. 14:50 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (Clélia @ 2012.07.25. 11:56)
(és már látom előre, hogy kedves kollégám azt fogja mondani :" a Watchmen jó film nincs vele semmi baj" biggrin.gif )

én pont az ellenkezőjét gondolom amikor megtudtam hogy Nolan is a terepen tartózkodik kétségeim támadtak! rolleyes.gif

jóóó há én a Watchmenről nem tárgyalok sem Snyderről! vagy egy tucat fórumon megvívtam már miatta a harcomat nem a Starity lesz a következő! mindenkinek lehet véleménye én pedig elfogadom! smileeee.gif ha utálják háá utálják akkor nézzenek Christopher Nolan filmeket meg Darren Aronofsky filmeket meg Ridley Scott filmeket meg sorolhatnám! és ahol pedig ki van írva hogy Zack Snyder rendezte azt kerüljék el!ennyi!majd én megnézem és még néhányan! smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!