A napokban a chicago-i Pop Music Examiner hasábjairól futótűzként terjedt el, hogy Christina Aguilera albumát, a Bionicot bojkottálták. Peter Buchanan újságíró és zenei programigazgató megdöbbentő elmélettel állt elő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Összeesküvés-elmélet: a Bionic bomba
2011. augusztus 07. 14:51
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
8 felhasználónak tetszik:
LULUPeas,
Bogszics,
prézli,
janet7,
fashionbébíí,
_ToTo_,
Glamster,
Black Hearth2
2011. augusztus 07. 14:56
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Megtudhatnám, hogy mégis ki a szar az a GolGfrapp?!
b+...
b+...
2011. augusztus 07. 15:05
Na igen, vmivel a köztudatban kell maradni, és úgy a legegyszerűbb, ha a másikat a sárba tapossuk. Legalábbis a cikk alapján totál ez jön le.
H jön Akon ahhoz, h ilyet csináljon? Vagy bárki?
Mariah Carey is... lefizetni másokat azért, h lehúzzák Madonnát? Mi ez már? Miért jó ez neki?
Gagától meg sokminden kitellik. Húsruha, feltűnő ruhák... -.-'
Mariah Carey is... lefizetni másokat azért, h lehúzzák Madonnát? Mi ez már? Miért jó ez neki?
2011. augusztus 07. 15:08
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.07. 15:05)
Na igen, vmivel a köztudatban kell maradni, és úgy a legegyszerűbb, ha a másikat a sárba tapossuk. Legalábbis a cikk alapján totál ez jön le.
elmondanám, mit gondolok, de csak ismételnék. egyetértek, Thora_90!
2011. augusztus 07. 15:09
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
"Gaga karrierje is elindult lefelé a lejtőn. Ezt jól alátámasztja az is, hogy legutóbbi albumát gyakrolatilag ingyen megkaphatta bárki" ÁMEN! Amúgy a Judas csúfosan megbukott Amerikában (azt hiszem mindössze három hétig volt rajta), a Born This Way album pedig már sehol sincs a slágerlistákon!
2011. augusztus 07. 15:12
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Hát ez aztán nem semmi. Chritina azért régóta benne van már a szakmában, nem kéne cseszegetni. Példaképe, ihletője mindenkinek van, senki sem eredeti már. Perez egy borzalom. Lady Gaga pedig egyre rosszabb lesz. Már nem nagyon tud mit kezdeni magával.
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Black Hearth2
2011. augusztus 07. 15:17
szerintem kamu a cikk. és mondhatja nekem akárki akkor sem fogom tudni elképzelni gagáról ezt. ez csak arra jó, hogy gaga népszerűségéből alább vegyenek. de ez nem fog sikerülni egyébként meg nem lett nagy durranás a bionic, 1-2 szám van rajta ami jó és hallgatható. ennyi, ez az én véleményem
2011. augusztus 07. 15:17
Hát sokan félreismerik a kedvenc sztárjukat.. A sztárvilágban mindent megtennének a hírnévért és az elismerésért, mindegy, hogy kin kell átgázolniuk.
2 felhasználónak tetszik:
katara,
Black Hearth2
2011. augusztus 07. 15:18
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nagyon jó,szép és összeszedett cikk,aminek van értelme is gratulálok a cikk írójának,minden elismerésem neki,végre valami nomrálisat is olvashatunk.
˝gaga karrierje is elindult lefelé a lejtőn˝ én is kezdem ezt érezni,elvégre a pokerface és a just dance ótaegyre megy lejjebb a dalok/klipek színvonala.az alejandro óta gaga átment furcsábl bizarrba,már meglepődök,ha sok ruha van rajta(de tényleg ) a legutóbbi dalai nem hoztak várt eredményt,például az edge of glory szerintem elég laposra sikeredett,a born this way pedig egy totál átlagos dal.gaga azzal tud bekerülni a médiába,hogy így öltözik/viselkedik,christinát viszont én kifejezetten szeretem.mondjuk valami olyasmit én is hallottam,hogy christinát azzal vádolják/vádolták,hogy koppintotta gagát,még cikkek is jelentek meg újságban erről.
szerintem gaga ˝varázsa˝ egyszer úgyis elmúlik,nem azt mondom,hogy rossz,de például nem olyan(szerintem),hogy az unokáink is említeni fogják zenei téren/hangilag.
˝gaga karrierje is elindult lefelé a lejtőn˝ én is kezdem ezt érezni,elvégre a pokerface és a just dance ótaegyre megy lejjebb a dalok/klipek színvonala.az alejandro óta gaga átment furcsábl bizarrba,már meglepődök,ha sok ruha van rajta(de tényleg ) a legutóbbi dalai nem hoztak várt eredményt,például az edge of glory szerintem elég laposra sikeredett,a born this way pedig egy totál átlagos dal.gaga azzal tud bekerülni a médiába,hogy így öltözik/viselkedik,christinát viszont én kifejezetten szeretem.mondjuk valami olyasmit én is hallottam,hogy christinát azzal vádolják/vádolták,hogy koppintotta gagát,még cikkek is jelentek meg újságban erről.
szerintem gaga ˝varázsa˝ egyszer úgyis elmúlik,nem azt mondom,hogy rossz,de például nem olyan(szerintem),hogy az unokáink is említeni fogják zenei téren/hangilag.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 07. 15:18
Idézet (prézli @ 2011.08.07. 15:09)
"Gaga karrierje is elindult lefelé a lejtőn. Ezt jól alátámasztja az is, hogy legutóbbi albumát gyakrolatilag ingyen megkaphatta bárki" ÁMEN! Amúgy a Judas csúfosan megbukott Amerikában (azt hiszem mindössze három hétig volt rajta), a Born This Way album pedig már sehol sincs a slágerlistákon!
album nem is szokott slágerlistákon lenni
2011. augusztus 07. 15:21
cheatondestiny!
De szokott Az, h csak egy dalt játszanak róla, az megint más.
fashionbébíí!
Igen, sokan vannak így
De szokott Az, h csak egy dalt játszanak róla, az megint más.
fashionbébíí!
Igen, sokan vannak így
2011. augusztus 07. 15:23
Thora_90: de az nem letöltési lista? vagy eladási? a slágerlistkáon csak dalok vannak, nem?
2011. augusztus 07. 15:28
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Így igaz, mi nem láthatunk bele ezekbe a berkekbe, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg sötét és szemét dolog zajlik ott az emberek tudta nélkül. Én simán el tudom hinni ezt az egész sztorit, már ha csak visszagondolok arra az időszakra, hiszen amikor Christinát mindenhol lehúzták és ócsároltak, Gaga tetszeleghetett a jóindulatú és kedves, minden megbocsájtó díva szerepében, akit bár megkritizáltak, kegyesen elnézi azt vetélytársának. Emlékszem hányan istenítették, hogy Christina hogy beszólt neki, mégis ilyen kedves és nem veszi fel... hát, így, hogy megkaptuk hozzá utólag ezt a magyarázatot, már teljesen érthető is Gaga akkori viselkedése. Minek is háborgott volna, hiszen ezt az egészet ők rendezték meg! Arról nem is beszélve, hogy a lemez valóban jól sikerült. Ha minden manipuláció és lejáratókampány nélkül került volna a boltokba, én biztos vagyok benne, hogy nagy sikere lett volna. Rengeteg gyönyörű felvétel található rajta, sőt, a játékosabb, könnyedebb dalok is egészen jól sikerültek. Sajnálom, hogy így zajlott le ez az egész, és nem méltányolták Christina beleölt munkáját, de azért meglehetősen nagy elégtételt ad, hogy még ezekkel a piti húzásokkal sem sikerült őt tönkretenni vagy száműzni a köztudatból.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.