Ma debütált Jessie J legújabb videoklipje, mely az iskolai elnyomásról és kiközösítésről szól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessie J: Ki nevet a végén?
2011. augusztus 10. 12:39
szerintem nagyon jó a szám a klipp meg kifejezetten tetszik, manapság egyre gyakoribbak az iskolai kiközösítések, amúgy észrevettem, hogy a legtöbb nagy sztárt gúnyolták kiskorában,
2011. augusztus 10. 12:41
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Erről szól a RA legújabb klipje és dala is, csak annak a videójában sokkal több üzenet van, mint ebben a baromságban.
2011. augusztus 10. 12:42
Nekem nagyon tetszik a dal és rendkívül ötletes klipp készült hozzá.Igazi Jessie J alkotás:)
2011. augusztus 10. 12:45
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 12:41)
Erről szól a RA legújabb klipje és dala is, csak annak a videójában sokkal több üzenet van, mint ebben a baromságban.
Egyet értek veled. Nekem személy szerinte a Rise Against - Make It Stop jobban tetszik, de ez az én véleményem
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 10. 12:56
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
sztem a kis fekete hajú csaj tuti nem nevet a végén mert amiket csinált tuti az igazgatóiban kötött ki 
amúgy nem rossz szám de szerintem azért érződik h még benne van kicsit Jessie-ben az az érzés h h megbántották. :/
amúgy nem rossz szám de szerintem azért érződik h még benne van kicsit Jessie-ben az az érzés h h megbántották. :/
2011. augusztus 10. 13:02
A dal nagyon tetszik,de jobb klipet vártam hozzá.
2011. augusztus 10. 13:13
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 12:41)
A Rise Against klippje és száma nekem is jobban tetszik de azért szerintem ez sem lett rossz
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.