Jessie J: Ki nevet a végén?
2011. augusztus 15. 20:03
neekeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 125509 offline |
amióta el kezdtem a sulit király voltam, aztán ebben az évben lankadt a teljesítményem .imádom ezt a klippet mert bátorságot adott hogy szep.1től
újra király legyek
újra király legyek
2011. augusztus 16. 09:04
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline |
Csak Jessie J,klassz a vídeóklipje,példa képem!
2011. augusztus 17. 12:36
fubz.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 149294 offline |
pont ma reggel láttam MC-n. hát, őszintén szólva nem nagyon tetszik. az ötlet jó, de a kivitelezés kicsit gyenge lett Jessie előző klipjeihez képest. egyébként a történet és a feldolgozás is eléggé hasonlít a Porcelain Black - This Is What Rock N Roll Looks Like c. száméhoz..
2011. augusztus 18. 19:29
rock princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144578 offline |
nekem nagyon tetszik, főleg, mert van mondanivalója. véleményem szerint azért közösítették ki, mert "más" volt, és a gyerekek kegyetlenek, nem értékelik az egyediség, aki más, vagy hangoztatja a véleményét azt kiutálják.... igazságtalan az élet, és én becsülöm Jessi-t nagyon. bár nem sok rajongója van, és még nem olyan nagy sztár, de én nagyon szeretem őt, mert mindig valós dolgokról ír, nem előre vadidegen emberek által megírt dalokat énekel.
2011. szeptember 02. 20:20
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
imádom<3 a témája tök jó, a klip nagyon tetszik, az is, hogy Jess ilyen tehetséges, és hogy megmondta, ő jobb.:D
2011. szeptember 03. 14:56
még a Price tag-nél is jobb! Eddig nem nagyon szerettem Jessie-t,de ez a szám jelenleg a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.