Megjelent a The Saturdays új klipje
2011. augusztus 10. 18:23
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
imádom
2011. augusztus 10. 18:45
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
nekem nagyon tetszik.
2011. augusztus 10. 19:00
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4117 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline |
Egyet értek az egyik előttem szóló személlyel. Magyarul nem tetszik a klip. Alig vártam már,hogy megjelenjen. Az előzetes alapján is olyan jónak ígérkezett,erre nézem,és azon gondolkoztam,hogy mi a franc ez. A számmal nincs semmi bajom,sőt,azt szeretem nagyon,az "új stílus" ellenére,de ez a klip. Sokkal,de sokkal több is tellett volna tőlük. Nekem a Missing You és a Higher a kedvecn klipem,de eddig nem adtak ki egy olyat sem,ami jobban tetszett volna ennél a kettőnél. Csalódnom kellett,sajnos. És még a többséggel ellentétben is. Pedig egyenesen imádom a lányokat,de (szerintem) ez nagyon gyenge lett.
2011. augusztus 10. 19:17
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Számomra ez most egy csalódás volt.Nagyon vártam már ezt a klipet és az egész albumot,de nekem ez a fajta stílus már nem az igazi Saturdays én a régi számaikat hallgattam rongyosig..nem ezeket az elgépesített valamiket.Annyira tehetségesek és gyönyörűek nem értem miért ilyen számokra pazarolják a tehetségüket.
2011. augusztus 10. 21:23
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Nekem tetszik.
2011. augusztus 11. 09:54
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline |
Imádom őket
2011. augusztus 11. 10:05
Csalódnom kellett,olyan átlagos lett a klip,nem úgy,mint a többi.Nincs benne olyan extrém vagy ami engem meg tudott fogni,ellentétbe a régi klippjeikkel.Nagyon sajnálom,hogy átmennek tucatba,mert nagyon is tehetségesek és egyediek voltak a lányok ezért szerettem őket.Igaz a szám is nagyon tucc-tucc,de az azért tetszett,de éreztem a Notorius után egyre mennek át a tucatba,remélem visszakapjuk a régi lányokat
2011. augusztus 11. 10:48
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline |
Háá.Hol itt a színvonal?Már ők is jönnek a tucatzenével?Sokkal jobban szerettem a régi stílusukat.Olyan unalmas.Már a felénél abbahagytam , de végül sikerült rászánni magam a végighallgatására.Sablonos lett.A klip sem nyűgözött le, pedig az eddigiekkel nem volt különösebb bajom.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.