A Tv Guide idén is publikálta a legkeresettebb tévésztárok névsorát, akik közt helyet kap Hugh Laurie, Blake Lively és Christina Aguilera is.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legkeresettebb tévésztárok 2011-ben
2011. augusztus 11. 10:36
2011. augusztus 11. 10:38
Azért Ashtonnál egy kicsit szánalmas, hogy megmentette a show-t azzal, hogy feleannyiért elvállalta az egészet. Ha már annyira folytatni akarták, akkor kicsikarhatott volna belőlük bármennyit. Mondjuk, amennyire felveti a pénz, nincs szüksége rá. Csak vicces, hogy pont az az ember kapott dupla annyit, akit most gyűlöl a csatorna.
2011. augusztus 11. 10:38
Blake és Hugh
Nem csodálom ,hogy ennyit kapnak, Laurie rettentően jól játssza a szerepét, és a kisasszony pedig a Gossip Girl-el "befúrta magát" a 85. helyre.

2011. augusztus 11. 10:48
Ez most kicsit meglepett, hogy Christina ennyivel többet kap a társainál, hisz oké, hogy ő a leghíresebb világszerte, de alapjáraton ez egy amerikai tehetségkutató, ahol mind a négy zsűritag nagyon is elismert... Az meg, hogy az a Snookir többet kap egy epizódért, mint Blake Lively, az elég durva szerintem, mert az a csaj semmit nem csinál, csak bulizik, eközben egy színésznő meg kevesebbet kap... Mondjuk sosem szerettem a Jersey Shore-t, lehet ez egy picit elfogulttá tesz, de akkor is..
2011. augusztus 11. 10:50
![]() |
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 ![]() |
Hugh Lauire <3...Ennyi pénz...O.o...
2011. augusztus 11. 11:01
Hugh le sem maradhatott volna, természetes hogy ő rajta van, de ami meglepett hogy Christina is?
ne értsetek félre, nagyon örülök neki.

2011. augusztus 11. 11:05
![]() |
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 ![]() |
Vannak aki megérdemlik.
Például Blake és Hugh a színészetükkel szépen megdolgozott érte.
Persze mások is. De hogy Christina többet kapott, mint mentor társai, az azért eléggé szemétség, legalább is én szerintem.

2011. augusztus 11. 11:14
Én teljesen másokat képzeltem volna a listára, Snooki viszont meglepett nagyon

2011. augusztus 11. 11:22
Hugh Laurie,Blake Lively és Lettermannél megértem, hogy ennyit keresnek,de a többi...
2011. augusztus 11. 11:22
700 000 dollár egy epizódért? Na ez azért kicsit durva...
Kapcsolódó sztárok

Demi Lovato hivatalosan is felvállalta új szerelmét: itt az első közös vörös szőnyeges fotó!
Demi Lovato hivatalosan is felvállalta új szerelmét: itt az első közös vörös szőnyeges fotó!
Nagyon szerelmes a híresség.

Kiderült, miről vitatkozhatott J.Lo és Ben Affleck a Grammy-gálán - videó!
Kiderült, miről vitatkozhatott J.Lo és Ben Affleck a Grammy-gálán - videó!
Úgy tűnt, valami nem tetszett Lopeznek.

Kiderült, mikor jelenik meg a Vágyak/Valóság 2. évada!
Kiderült, mikor jelenik meg a Vágyak/Valóság 2. évada!
Hamarosan jön a sorozat!

Rengeteg rajongó csalódott Blake Lively-ban
Rengeteg rajongó csalódott Blake Lively-ban
A Velünk véget ér castingja verte ki a biztosítékot.

Gerard Piqué visszaszólt Shakirának
Gerard Piqué visszaszólt Shakirának
Gerard Piqué és Shakira szakítása egyre csúnyább lesz.

Ekkorát nőtt az ikrekkel várandós Hilary Swank pocakja - fotó!
Ekkorát nőtt az ikrekkel várandós Hilary Swank pocakja - fotó!
Ikreket vár a színésznő.

Ilyen volt Kylie Jenner két gyermekének szülinapi partija - fotók
Ilyen volt Kylie Jenner két gyermekének szülinapi partija - fotók
Fotók és videók az ünnepségről.