Elköltözik budapesti albérletéből SP, melyet Fluor Tomival és Brasch Bencével közösen bérelt. Az énekes már régóta gyűjtögetett saját lakásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
SP saját lakásba költözik
2011. augusztus 18. 13:43
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
SP ráadásul még a filmvásznat is meghódíthatja, hiszen szerepet kapott az Argo című film folytatásában.
Hiányolom azt a fontos információt, hogy egy meleg fiút fog játszani a börtönben.
2011. augusztus 18. 13:44
Hála égnek! Talán SP most már észheztér, h nem befolyásolja flourid
szavy! Én is hallottam... v is a tvben láttam, asszem az Aktívban mutatták. Ahogy ők mondták: ő lesz a filmben a börtön csicskása.
Am azt rohadtul bírom, h vki megír egy cikket, más meg, aki egyet nem írt még, kritizálja. Nem tetszik, ne nézd -.-"
szavy! Én is hallottam... v is a tvben láttam, asszem az Aktívban mutatták. Ahogy ők mondták: ő lesz a filmben a börtön csicskása.
Am azt rohadtul bírom, h vki megír egy cikket, más meg, aki egyet nem írt még, kritizálja. Nem tetszik, ne nézd -.-"
2011. augusztus 18. 13:45
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
hát tudok gratulálni
2011. augusztus 18. 13:45
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
-.-"" enélkül élni nem tudtam volna xD -.-
2011. augusztus 18. 13:53
Annyira jó.
Szegény Fluor és Espé..Elválnak útjaik.
Szegény Fluor és Espé..Elválnak útjaik.
2011. augusztus 18. 13:55
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
charlie24!Jó tanács:vigyázz és reménykedj,h nem veszik észre a moderátorok,mert engem kitiltottak 5 napra-ennél kevésbé durva kommnet miatt!!!
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 18. 13:56
Idézet (Roxxy @ 2011.08.18. 13:55)
charlie24!Jó tanács:vigyázz és reménykedj,h nem veszik észre a moderátorok,mert engem kitiltottak 5 napra-ennél kevésbé durva kommnet miatt!!!
Nyugalom.Már írtam a moderátorok topikjába.
2011. augusztus 18. 13:57
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Magyarország álompárja külön költözik. Mi lesz itt?!?!
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. augusztus 18. 13:57
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
TRXAA!!!!Miért kattintottál erre a cikkre?
SZAVY!Itt nem ez a lényeg,hanem a költözése(bár nekem az sem xd).Amúgy reméltem,hogy valamennnyire olvasott az ügyben az,akit érdekel
SZAVY!Itt nem ez a lényeg,hanem a költözése(bár nekem az sem xd).Amúgy reméltem,hogy valamennnyire olvasott az ügyben az,akit érdekel
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.