Dopeman durván lealázta Fluort
2011. augusztus 21. 11:28
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Nem sajnálom egyiket sem, ahogy az előttem szólóak irták egyik kutya, másik eb....
2011. augusztus 21. 11:34
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Dopemant nem bírtam sosem, de igaza van.
2011. augusztus 21. 11:36
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Dopeman egy bunkóó!!! Am Fluort én szeretem, de ő mondta először Dopeman-re h paraszt!! De nem kéne vitáznii
2011. augusztus 21. 11:36
|
|
Johnny08Chelseaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 52811 offline
|
Én utálom Fluort, meg örülök is, amikor beszólnak neki, de szerintem Dopeman is egy senki. Hiszen ő csak az amerikai rapperektől lopja a szöveget, és lefordítja magyarra. Legalábbis, amiket hallottam, azok szinte mind ismerősök voltak számomra, még az alapja is nagyrészt, úgyhogy arra sem lehet mondani, hogy ő csinálja. Pl. Eazy-E,nek szinte egy egész számát lemásolta.
2011. augusztus 21. 11:38
Leszögezném, hogy ki nem állhatom egyikőjüket sem, de Dopeman úgy mégis kinek hiszi magát? Mit tett ő le az asztalra, amire ekkora nagy a pofája? Egy zenének nem nevezhető retek amit csinál, nehogy már azt gondolja, hogy számít valakinek a zeneiparban. Undorító ez az ember, igazán visszavehetne mert rettentő szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. augusztus 21. 11:40
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Egyiket sem szeretem, Dopemannak túl nagy a pofája.
2011. augusztus 21. 11:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Most nem azért de Dopeman megyünk lopni,meg ilyen szövegei mellett szerintem nem pont neki kellene beszólogatni Fluorra.Nekem úgy tűnik kissé más az elképzelésem arról,hogy mit is jelent a legenda szó.Eléggé elvan magától szállva Dopeman...Nem védem Fluort,mert az ő számai se jobbak,de azért ha valakivel bajunk van,akkor azt illik személyesen elmondani neki,és úgy rendezni a dolgainkat,és nem az interneten trágár szavakkal illetni.
2011. augusztus 21. 11:44
Legenda? Azt sem tudom, ki ez a Dopeman, akkor meg mit akar? Egyre süllyed a magyar színvonal..
2011. augusztus 21. 11:46
Nagyon nem bírom fluoridot, mert egy nagyképű kis senki, és bevallom, örültem, h valaki beszólt neki végre. De ez? Dopeman elég messzire ment! Lehet, h ő legalább tud rappelni, de akkor sem kellett volna így beszélnie! Dopemant nem nevezném legendának.
Am sztem azért tették a cikkhez SP-t, mert jóban van fluoriddal, bár sztem ettől még nem kellett volna odatenni.
Am sztem azért tették a cikkhez SP-t, mert jóban van fluoriddal, bár sztem ettől még nem kellett volna odatenni.
2011. augusztus 21. 11:47
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Tomika <3
2011. augusztus 21. 11:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem szeretem fluort,örülök,hogy végre valaki megmondta neki a dolgokat.igaz,eléggé durva stílust választott,annyira azért nem nagy ász dopeman,hogy így beszélhessen.dopeman nem valami legendaszerűség,szóval legközelebb inkább kicsit visszafogottabban mondhatná el a véleményét.
2011. augusztus 21. 12:01
Dopeman szánalmas és hogy egy legenda lenne az egy vicc meg hogy ő a szint kicsit nagy az egója inkább mondanám szintnek és legendának a Tankcsabdát ők legalább értenek a zenéhez nem úgy mint Dopeman
2011. augusztus 21. 12:07
Hát azért Dope régebb óta van jelen a hazai zenében. Egyiket se tartom sokra, viszont jogos volt a felháborodása.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.