Sokaknak nagyon szembetűnő volt a hasonlóság a múlt héten megjelent dal és egy amerikai poppunk banda száma között.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Sugarloaf új dala koppintás?
2011. augusztus 24. 20:00
![]() |
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 ![]() |
Jó lett a cikk
Gratulálok
Dallamot szerintem manapság sokan másolnak..

Dallamot szerintem manapság sokan másolnak..
2011. augusztus 24. 20:06
Kovácsovics Fruzsinál ugyanez volt!
Nem koppintott. A lemezkiadóknál egy dallamot több előadónak is megmutatnak, és bizony előfordul, h ugyanaz az alapja 2 dalnak. Ettől még nem biztos, h koppintás!
De a cikk valóban szuper lett
Nem koppintott. A lemezkiadóknál egy dallamot több előadónak is megmutatnak, és bizony előfordul, h ugyanaz az alapja 2 dalnak. Ettől még nem biztos, h koppintás!

De a cikk valóban szuper lett

2011. augusztus 24. 20:09
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1783 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Na most ezt a cikket el sem olvasom favorit dalom a BFS-től, és semmi köze sincs, ráadásul, az amcsi ez meg magyar.
2011. augusztus 24. 20:26
![]() |
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 ![]() |
szerintem annyira nem hasonlít...van egy kis hasonlóság de nem egy és ugyanaz..és ettől függetlenül imádom ezt a számot

2011. augusztus 24. 20:27
Lehet, hogy hasonló, én botfülű vagyok az ilyesmihez
De szerintem manapság már nehéz lehet új dallamot kitalálni, főleg a popszakmában, hiszen ott amúgy sincsenek túlvariálva a dalok...

2011. augusztus 24. 20:33
Szerintem arról ők nem tehetnek, hogy koppintás, hisz nekik írták a szöveget és gondolom nem maguknak írták.
2011. augusztus 24. 20:34
![]() |
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 399 Azonosító: 134321 ![]() |
Meg sem lepődöm. Ez Magyarország
Itt nincs semmi eredeti, mindig csak másokat majmolunk, ezért tartunk ott, ahol. Szinte minden egyes számban fellelhető külfödi híres számok betétje. Tóth Gabi, Bencsik Tamara, akkor a magyar Justin Bieber koppintásról, MM-ről hadd ne írjak...és ez csak pár név.

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.