Sokaknak nagyon szembetűnő volt a hasonlóság a múlt héten megjelent dal és egy amerikai poppunk banda száma között.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Sugarloaf új dala koppintás?
2011. augusztus 24. 20:00
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Jó lett a cikk
Gratulálok
Dallamot szerintem manapság sokan másolnak..
Dallamot szerintem manapság sokan másolnak..
2011. augusztus 24. 20:06
Kovácsovics Fruzsinál ugyanez volt!
Nem koppintott. A lemezkiadóknál egy dallamot több előadónak is megmutatnak, és bizony előfordul, h ugyanaz az alapja 2 dalnak. Ettől még nem biztos, h koppintás!
De a cikk valóban szuper lett
Nem koppintott. A lemezkiadóknál egy dallamot több előadónak is megmutatnak, és bizony előfordul, h ugyanaz az alapja 2 dalnak. Ettől még nem biztos, h koppintás!
De a cikk valóban szuper lett
2011. augusztus 24. 20:09
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Na most ezt a cikket el sem olvasom favorit dalom a BFS-től, és semmi köze sincs, ráadásul, az amcsi ez meg magyar.
2011. augusztus 24. 20:26
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
szerintem annyira nem hasonlít...van egy kis hasonlóság de nem egy és ugyanaz..és ettől függetlenül imádom ezt a számot
2011. augusztus 24. 20:27
Lehet, hogy hasonló, én botfülű vagyok az ilyesmihez
De szerintem manapság már nehéz lehet új dallamot kitalálni, főleg a popszakmában, hiszen ott amúgy sincsenek túlvariálva a dalok...
2011. augusztus 24. 20:33
Szerintem arról ők nem tehetnek, hogy koppintás, hisz nekik írták a szöveget és gondolom nem maguknak írták.
2011. augusztus 24. 20:34
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Meg sem lepődöm. Ez Magyarország
Itt nincs semmi eredeti, mindig csak másokat majmolunk, ezért tartunk ott, ahol. Szinte minden egyes számban fellelhető külfödi híres számok betétje. Tóth Gabi, Bencsik Tamara, akkor a magyar Justin Bieber koppintásról, MM-ről hadd ne írjak...és ez csak pár név.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

2 felhasználónak tetszik: