A népszerű reality-sztár augusztus 20-án házasodott össze szerelmével, Kris Humphrieszal. Azonban nem ment minden zökkenőmentesen: a rendőrök vetettek véget az esküvő utáni ünneplésnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányba fulladt Kim Kardashian esküvője
2011. augusztus 24. 22:52
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline |
Egy éjszakát igazán kibírhattak volna. Valakinek a lagziját így megzavarni elég pofátlanság szerintem. Hiába na, az emberek jobbára már csak a saját jólétükkel törődnek és kevésbé toleránsak.
2011. augusztus 24. 22:57
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline |
ciki.
2011. augusztus 24. 23:09
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
utálom a bulifúrókat. egyesek belehalnak abba, ha valaki jl érzi magát? úgy tűnik...
2011. augusztus 24. 23:13
de izék azok a szomszédok..milyen ember az ilyen...én sem bírom egyik szomszédunkat se,mert állandóan buli van meg üvöltetik a zenét,de nem hívjuk rájuk a rendőrséget..max feljönnek az alattunk lakók és kikapcsolják mindenkinél az áramot,mert nem tudják kinél van a buli,de ők úgy mennek biztosra,ha kikapcsolják mindenkinél az áramot..amit én már nem annyira bírok,de vissza a témához...ez azért már bunkóság,hogy egy napot nem bírnak elviselni és nem hagyják,hogy az ember jól érezze magát
2011. augusztus 24. 23:42
őszintén szólva én megértem. én sem örülnék neki, ha a szomszédban max. hangerőn bömbölne a zene, ha éppen fáradt vagyok. mentek volna el egy szórakozóhelyre, ki lehet bérelni nagyobbakat is.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.