Augusztus 30-tól a Universal Channel műsorán az NBCUniversal 15 évadot és több mint 300 részt megélt sorozata, amely Magyarországon éveken keresztül a legnépszerűbb műsorok egyike volt, több mint 100 nemzetközi díjat és kétszer annyi jelölést kapott az évek során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra képernyőn a Vészhelyzet
2011. augusztus 25. 13:12
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Az jóó!!
2011. augusztus 25. 13:12
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Elsőő komi!!!
2011. augusztus 25. 13:23
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8792 Csatolások: 217749 Azonosító: 59785 offline |
dejóóó ha emberi időben adják, biztosan nézni fogom
2011. augusztus 25. 13:33
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Mindig is szerettem a sorozatot,jó lesz újra nézni.
2011. augusztus 25. 13:38
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Ez az Biztos nézni fogom, egy ilyen klasszikust nem lehet kihagyni Főleg, hogy kiskoromban ez volt a kedvenc sorozatom Esti mese helyett Vészhelyzetet néztem
2011. augusztus 25. 13:53
Na végre valami normálisat is adnak a tvben!
Örülök neki, az ER egy szuper-szuper sorozat! <3 KÖTELEZŐ!
Örülök neki, az ER egy szuper-szuper sorozat! <3 KÖTELEZŐ!
2 felhasználónak tetszik:
hana001,
Holly Keller
2011. augusztus 25. 14:34
A Vészhelyzet valóban egy klasszikus sorozat, nemzetközileg a világon elismert, valamint szinte mindenki ismeri. Nagyon sajnálom, hogy nem készítenek manapság ilyen remek, igényes sorozatokat, mert ez valóban mindent felül tud múlni. Amikor kicsi voltam, én is néztem, sőt egy időben Vészhelyzet mániám is volt és talán ez a sorozat indított el engem azon az úton, hogy valami ilyesmi szakmával foglalkozzak a jövőben. Habár az utolsó 4-5 évaddal nem igazán voltam megelégedve, sőt talán ott kellett volna abbahagyni, ahol Carter doki kiszállt és elment a barátnőjével Afrikába vagy hova. Szerintem azóta vett mély zuhanást a sorozat. Ráadásul szinte (teljesen) az egész cast lecserélődött, és így már nem olyan, mint amilyennek megismerhettük valóban a sorozatot. Nekem Carter, Benton vagy Green nélkül például nem ugyanolyan. Kár, hogy manapság mindenki ismeri azokat szereti, mint a háná montáná vagy a veverli.
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
Új képeket rakott ki.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.