Playmate-ek tüntettek a bejutásért
2011. augusztus 25. 13:44
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Nos, amit én sem értek: minek reklámozzák az eseményt, ha TÉNYLEG nem lehet rá jegyet venni?!?! Láttam a hirdetést én is, és oda volt írva, hogy csak meghívottaknak lehet bejutni! Akkor-kérdem én-minek reklámozzák a pórnépnek?!?! Ez tényleg pofátlanság, nem gondoljátok?!?4 A Zsuzsa nem hisztizett szerintem, biztos csak egy részről poénnak, más részről pedig-mint ahogy ő is mondta- ez egy puccos hülyeség, igazából nem is az a baj, h megrendezik, hanem az, h még a képünkbe is tolják!! Ez nagyon gáz!
2011. augusztus 25. 13:45
|
|
Szonja91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 158628 offline
|
azért hívják jótékonysági rendezvénynek, mert pénzbe kerül a részvétel, amit jótékony célra fordítanak. Erre nem gondoltak? Nem egy észlények. Aki menni akar, az fizet. De mázlisok, hogy ez a legnagyobb problémájuk, inkább tüntetnének az állatok jogaiért.
1 felhasználónak tetszik:
csicsi20
2011. augusztus 25. 13:49
Idézet (dori08)
Nos, amit én sem értek: minek reklámozzák az eseményt, ha TÉNYLEG nem lehet rá jegyet venni?!?! Láttam a hirdetést én is, és oda volt írva, hogy csak meghívottaknak lehet bejutni! Akkor-kérdem én-minek reklámozzák a pórnépnek?!?!
Nem reklámozták a partit, hanem azért tüntettek, hogy ingyen vagy olcsóbban elmehessenek. Ők. Nem a többi ember, hanem ők. Szó sincs itt az egyenjogúságról. Egyszerűen csak el akartak jutni abba a buliba, ahova nagyon drága volt a belépő.
Az legyen már a legnagyobb bajuk az életben, hogy nem mehetnek el egy puccos buliba. Örüljenek, hogy éppen nem Afrikában éheznek. Aztán tüntessenek egy azért, hogy egy nyamvadt buliba eljussanak.
Buta p.csák, már elnézést.
7 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
csicsi20,
UnhappyMeals,
Grace Benning,
dave095,
dóóra,
House Of Wax
2011. augusztus 25. 13:58
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Korábbi cikk : "A modellek nem hülyék".
Ahhan..
Buta cs*trik.
Ahhan..
dave095
2011. augusztus 25. 14:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.25. 13:58)
Ahhan..
Buta cs*trik.
Ahhan..
Ezzel egyet is értenék, ámde modell és playmate modell között is van különbség.
2011. augusztus 25. 14:05
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.25. 13:58)
Ahhan..
Buta cs*trik.
Ahhan..
Csak a maga nevében beszéljen, aki ezt az ostobaságot nyilatkozta. Mert szerintem az, aki narancslébe áztatott vattát zabál, hogy ne hízzon el, ott azért kicsit bajok vannak.
Ehhez a cikkhez meg egyszerűen nem mit tudok hozzászólni. Ostoba p[*]csa mind.
UnhappyMeals
2011. augusztus 25. 14:10
|
|
MarlaSingerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 90 Csatolások: 22 Azonosító: 158045 offline
|
Tudták, hogy az üzleti élet nem épp minimálbéren tengődő nagyágyúival lesz tömve a táncparkett, akiket ők potenciális prédaként vizionáltak maguknak. Mind tudjuk, hogy ezeknek a nőknek a vaskos pénztárca a legjobb ajzószer, az, hogy az illető nős, vagy éppen olyan csúnya, hogy a nagy fehér cápa is csak bottal piszkálná meg nem számít. Meg kell nézni, hogy a playmate-ek és "modellek" milyen jóképű pasikkal élnek nagy szerelemben, akik mellesleg úgy cserélgetik az Audikat, mint mi a zoknit. Gyomruk az van, önbecsülésük nincs.
2011. augusztus 25. 14:13
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
num1Kolosszus :Először is: Hello megint te!
Félreértetted, amit írtam, igenis reklámozták a partit, pl az újságban, nem rájuk értettem, bár, tény, h valamennyire amit Zsuzsáék csináltak, szintén reklámnak vehető. és én erre értettem, hogy gáz, ugyanis tényleg nyomatják ezt a bulit, de minek, mikor nincs rá jegy! Az operabál ellen is mindig van tüntetés, de még az sem ilyen drága! 900.000 Ft?!?! Hát na....Végső soron a pénzpazarlás miatt is mehetett a tüntetés, nem? A táblára volt írva, h mennyire gázos ez az ár. Inkább csak az a baj, h playmetek, meg királynők, végülis ne legyünk negatívak, beléjük is szorulhatott azért némi jó érzés, még ha hülyén is fejezik ki magukat.
2011. augusztus 25. 14:14
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Gondolom nem azért ennyi egy belépő, hogy bárki bejuthasson oda..
Ezzel a tüntetéssel se mentek sokra, és kábé jót röhögtem, mikor azt olvastam, hogy jött egy ismeretlen hapi, és bemutatta a szőrös hátsóját. Amúgy is. Csak feltartják a forgalom nagy részét. A pasik meg gondolom nem a táblákat nézegették, hanem a csajokat...
Ezzel a tüntetéssel se mentek sokra, és kábé jót röhögtem, mikor azt olvastam, hogy jött egy ismeretlen hapi, és bemutatta a szőrös hátsóját. Amúgy is. Csak feltartják a forgalom nagy részét. A pasik meg gondolom nem a táblákat nézegették, hanem a csajokat...
2011. augusztus 25. 14:15
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Valamilyen szinten igazuk van, de szerintem túlreagálták. Ha ennyire bántja a csőrüket a pénzösszeg, akkor egyáltalán ne akarjanak részt venni rajta.
2011. augusztus 25. 14:20
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Ohh istenem hogy egyeseknek milyen gondjaik vannak.
Sally Sparrow
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?