Ha Britney nem lenne híres, tanítana
2011. augusztus 27. 09:47
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
valahogy britney-t nem tudom elképzelni,mint tanár..de lehet,hogy ez azért van,mert már túlságosan megszoktam,mint médiaszemélyiség.
szerintem tanárként nem lenne rossz,a szavaiból azt vettem ki,hogy komolyan gondolja a dolgot.de végülis híres,szóval nemhiszem,hogy beállna tanárnak.
szerintem tanárként nem lenne rossz,a szavaiból azt vettem ki,hogy komolyan gondolja a dolgot.de végülis híres,szóval nemhiszem,hogy beállna tanárnak.
2011. augusztus 27. 10:19
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.08.27. 09:47)
valahogy britney-t nem tudom elképzelni,mint tanár..de lehet,hogy ez azért van,mert már túlságosan megszoktam,mint médiaszemélyiség.
teljesen egyetértek
2011. augusztus 27. 11:10
Én örülök hogy bejött neki az éneklés mert szeretem a a számait!!De tanárként is el tudom képzelni...
2011. augusztus 27. 11:21
hát ki tudja lehet hogy még jól is menne neki a tanítás de énekesnőként is szeretem
2011. augusztus 27. 14:00
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
nah ezt jó tudni mondjuk ki tudja lehet hogy tök jó tanár lenne
2011. augusztus 27. 17:08
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
2011. augusztus 27. 19:16
az tök jó csak ha most tanár lene és olyan szigorú mint az ének tanárom (ha egyszer megszólalsz a kérdezése nékül akk fekete pont jár vagy ha többször akkor fejen vág xD) és akkor elöbb utobb megutálnák a gyerekek xD
2011. augusztus 27. 19:58
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Idézet (Eszti0831 @ 2011.08.27. 19:22)
sajnálnám szegény gyerekeket!XD
Sajnálod?Miért is?Azért mert Britney sztárként olyan dolgokat tett amiket nem kellett volna,honnan tudod,hogy tanárként nem állná meg a helyét?Gondolom nem tudod őt úgy elképzelni,hogy nem híres ahogy senki sem tudja mivel már így ismertük meg..de mint ember igen is tudna foglalkozni a gyerekekkel és jó tanár válna belőle és gondolom nem tudtad,hogy azért kezdett el drogozni és inni mert elege volt a médiából viszont tanárként senki sem zaklatná szóval egy normális/kedves tanár néni lenne.
2011. augusztus 27. 20:39
am nemtudom, miért is lenne jó a rajongóknak ha ő tanítana? magyarországon 100000% h nem tanítana a másik meg h akk azt se tudnánk ki a frnc ő... valaki magyarázza már meg nekem, h akk mé lenne jó?
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni