Kpop/Jpop
2011. augusztus 29. 17:48
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 207 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline |
Azért indítottam ezt a témát mert úgy látom még nem igazán csinált senki ilyet laglábbis én max 1-2 találtam. Ide le írhatjátok kedvenceiteket illetve hogy melyik számot szeretitek tőlük a legjobban.
2 felhasználónak tetszik:
deniblender,
Ameth45
2011. augusztus 29. 18:54
deniblenderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 141030 offline |
Szia. Nekem a 4minute a kedvencem, mert amikor rátaláltam a kpopra nekik a "huh" című számukat hallottam először. Tőlük minden számuk a kedvencem. Ezután meg ismertem a többi bandát is, nem akarom most felsorolni mindet mert akkor lehet hogy nem férne ide. A másik kedvencem az SNSD, kb egy hónapja vásároltam meg a második "Oh" című lemezüket.
1 felhasználónak tetszik:
Ameth45
2011. augusztus 29. 18:58
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 207 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline |
Idézet (deniblender @ 2011.08.29. 18:54)
Szia. Nekem a 4minute a kedvencem, mert amikor rátaláltam a kpopra nekik a "huh" című számukat hallottam először. Tőlük minden számuk a kedvencem. Ezután meg ismertem a többi bandát is, nem akarom most felsorolni mindet mert akkor lehet hogy nem férne ide. A másik kedvencem az SNSD, kb egy hónapja vásároltam meg a második "Oh" című lemezüket.
4minute egy jó banda az SNSD pedig fantasztikus. Örülök hogy szereted őket
Ameth45
2011. szeptember 03. 08:14
Japán bandákat nem ismerek annyira :/
De a koreaiakért oda vagyok
Mondjuk a koreaiak közül is a fiú bandákat szeretem
Abszólút kedvenc a Big Bang, SHINee, BEAST, Teen Top.
De egyre jobban szeretem a Dalmatiant, Block B-t, MBLAQ-t,CN Blue stb.
De a koreaiakért oda vagyok
Mondjuk a koreaiak közül is a fiú bandákat szeretem
Abszólút kedvenc a Big Bang, SHINee, BEAST, Teen Top.
De egyre jobban szeretem a Dalmatiant, Block B-t, MBLAQ-t,CN Blue stb.
2011. szeptember 03. 11:46
detty.95| Jeongminné | |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 533 Azonosító: 132737 offline |
Japán bandákat én sem nagyon ismerek. :/ De szívesen meghallgatok egy számot tõlük, ha valaki küld nekem. ^^
Nos, én is inkább a fiú bandákat szeretem, de a 2NE1 egy kivétel. Imádom a számaikat és nagyra becsülöm õket, hogy õk nem akarnak barbie babák lenni, hanem felvállalják, hogy nem annyira tökéletesek.
Fiúbandák közül pedig a Boyfriend a jelenlegi nagy kedvenc. Szinte a debütjük óta imádom õket. Igaz, csak két számuk van eddig, de már azzal a két számmal is megmutatták, hogy nagyon nagy karrier áll elöttük. Én, nem úgy mint a legtöbb rajongó, nem vagyok oda annyira a maknaelineért. Persze õket is imádom és támogatom õket az egész szívembõl, de a hyungline csodás hangja teljesen megvakított.
A kedvencem Jeongmin a bandából. Nem csak azért mert szinte hasonmása Onewnek, hanem mert hangja nagyon lágy és nyugtató. Még nagyon fiatal, csak 17 éves sokat fog változni és remélem, hogy a Starship Ent. több szöveget fog adni neki. Mert akkor a többi Bestfriend is rádöbben, hogy Jeongmin több mint egy ''Mirror Prince''.
A másik nagy kedvencem természetesen a SHINee. Miattuk szerettem meg a kpop-ot. A Lucifer volt az elsõ szám április közepén. Emlékszem, hogy többször végig néztem a videót. Egy gondolat járt a fejemben.
- Hogyan fogom megkülönböztetni õket? Hiszen ugyanúgy néznek ki..
De pár hét után már kivülrõl fújtam az egész a számot. Megtanultam, hogy Taemina az egyik legjobb táncos az egész kpop világban, hogy Minho nagy szemei és rapp tudása miatt pár napon belül biztos belészeretek, hogy Key több mint egy díva, hogy Jonghyun 4 oktávja csodálatos, és hogy Onew a dubuleader-t nem lehet nem szeretni.
Az elsõ kedvenvem Taemin volt. De szerintem ezzel majdnem az összes SHINee rajongó így van. Utána jött Minho. Az OMG után én is csak annyit tudtam mondani, hogy édes istenem, ez szinte lehetetlen.
Kinõttem abból, hogy a kinézet miatt szeressek bele egy emberbe. A mostani kedvencem (vagyis biasom) az Onew. És ez így is fog maradni. Nem csak azért szeretem, mert szegény szerencsétlenkedik, meghogy imádja a csirkét.
Hanem azért, mert bármikot meghallom a hangját a szívem hevesebben ver, a szemem csillogni kezd és mintha egyedül én és az mp3-am lenne a szobában.
Áááh, ez hosszú lett..O.O ne haragudjatok xD <3
Nos, én is inkább a fiú bandákat szeretem, de a 2NE1 egy kivétel. Imádom a számaikat és nagyra becsülöm õket, hogy õk nem akarnak barbie babák lenni, hanem felvállalják, hogy nem annyira tökéletesek.
Fiúbandák közül pedig a Boyfriend a jelenlegi nagy kedvenc. Szinte a debütjük óta imádom õket. Igaz, csak két számuk van eddig, de már azzal a két számmal is megmutatták, hogy nagyon nagy karrier áll elöttük. Én, nem úgy mint a legtöbb rajongó, nem vagyok oda annyira a maknaelineért. Persze õket is imádom és támogatom õket az egész szívembõl, de a hyungline csodás hangja teljesen megvakított.
A kedvencem Jeongmin a bandából. Nem csak azért mert szinte hasonmása Onewnek, hanem mert hangja nagyon lágy és nyugtató. Még nagyon fiatal, csak 17 éves sokat fog változni és remélem, hogy a Starship Ent. több szöveget fog adni neki. Mert akkor a többi Bestfriend is rádöbben, hogy Jeongmin több mint egy ''Mirror Prince''.
A másik nagy kedvencem természetesen a SHINee. Miattuk szerettem meg a kpop-ot. A Lucifer volt az elsõ szám április közepén. Emlékszem, hogy többször végig néztem a videót. Egy gondolat járt a fejemben.
- Hogyan fogom megkülönböztetni õket? Hiszen ugyanúgy néznek ki..
De pár hét után már kivülrõl fújtam az egész a számot. Megtanultam, hogy Taemina az egyik legjobb táncos az egész kpop világban, hogy Minho nagy szemei és rapp tudása miatt pár napon belül biztos belészeretek, hogy Key több mint egy díva, hogy Jonghyun 4 oktávja csodálatos, és hogy Onew a dubuleader-t nem lehet nem szeretni.
Az elsõ kedvenvem Taemin volt. De szerintem ezzel majdnem az összes SHINee rajongó így van. Utána jött Minho. Az OMG után én is csak annyit tudtam mondani, hogy édes istenem, ez szinte lehetetlen.
Kinõttem abból, hogy a kinézet miatt szeressek bele egy emberbe. A mostani kedvencem (vagyis biasom) az Onew. És ez így is fog maradni. Nem csak azért szeretem, mert szegény szerencsétlenkedik, meghogy imádja a csirkét.
Hanem azért, mert bármikot meghallom a hangját a szívem hevesebben ver, a szemem csillogni kezd és mintha egyedül én és az mp3-am lenne a szobában.
Áááh, ez hosszú lett..O.O ne haragudjatok xD <3
2011. december 16. 12:14
Bojánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 99 Csatolások: 4 Azonosító: 134608 offline |
Nekem a kedvenceim a Super Junior tőlük pedig a Mr simple.:DIMÁDOM*---*
Shawool Lilla
2012. június 27. 13:27
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
MBLAQ, SHINee, Beast, CN Blue, Big Bang, 4 minute, stb, stb... és tőlük mindegyik számot szeretem ^^
2012. június 29. 11:58
Jpop: Arashi, Kinki Kids, NewS (régi felállás), YamaPi, SMAP, V6, Ueto Aya, Utada Hikaru, Ayaka, Horie Yui, YUI, akiket nagyon bírok.
Kpop: BoA, 2NE1 a kedvencek.
Az első jpop-banda, akiket megismertem a V6 volt, mégpedig az Inuyasha első openingja (Change the World) kapcsán. Utána jöttek a többiek, és 2003-ban Ueto Aya, akit az akkor futó Koukou Kyoushi (A gimnáziumi tanár) c. sorozatban láttam.
Kpop-ban az első nagy "szerelmem" BoA volt, szintén az Inuyasha kapcsán (Every Heart c. szám gondolom mindenkinek ismerős), és ez a rajongás a mai napig tart nálam eme csodálatos hölgy irányában.
A mai menő kpop-fiúbandákat már nem csípem, bár anno Big Bang és Super Junior fan voltam, de mára már hanyagolom őket. Nekem már túl trendik, és nem tetszik, hogy már lassan csak ilyen electro-pop-hiphop számaik vannak.
Kpop: BoA, 2NE1 a kedvencek.
Az első jpop-banda, akiket megismertem a V6 volt, mégpedig az Inuyasha első openingja (Change the World) kapcsán. Utána jöttek a többiek, és 2003-ban Ueto Aya, akit az akkor futó Koukou Kyoushi (A gimnáziumi tanár) c. sorozatban láttam.
Kpop-ban az első nagy "szerelmem" BoA volt, szintén az Inuyasha kapcsán (Every Heart c. szám gondolom mindenkinek ismerős), és ez a rajongás a mai napig tart nálam eme csodálatos hölgy irányában.
A mai menő kpop-fiúbandákat már nem csípem, bár anno Big Bang és Super Junior fan voltam, de mára már hanyagolom őket. Nekem már túl trendik, és nem tetszik, hogy már lassan csak ilyen electro-pop-hiphop számaik vannak.
Lianda
2012. július 01. 20:49
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline |
Nekem a legleglegkedvencebb kedvenceim a SuJu, a B.A.P., a Big Bang & a U-KISS^^...olyan jóó zenéik vannak, hogy wáhh...de szeretem még a SHINee-t, az f(x)-t, a 2NE1-t, DBSK-t, Exo-t & még nagyon sokat==
2013. március 06. 13:38
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Van már ilyen topik: http://starity.hu/forum/topik/266816-kpop-jpop/
2013. március 15. 01:09
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
én is inkább a koreait szeretem,mert japán nincs magyarra lefordítva a youtubeban.
úgy értem hogy nincs feliratos,koreai meg igen.
a feliratosokat szeretem mert ott tudom hogy mit jelent a szöveg.
2013. július 15. 18:17
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Idézet (mind1neked @ 2013.03.15. 01:09)
én is inkább a koreait szeretem,mert japán nincs magyarra lefordítva a youtubeban.
én is azt szeretem, bár nem ugyanezen okból, de valami ebben is van. Én azért is szeretem jobban, mert hangulatos, színes, dallamos, és fülbemászó. Mindenki fikázza, de én imádom.
Lianda
2013. augusztus 25. 19:08
borosszandikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 2 Azonosító: 169705 offline |
Idézet (Alice-chan @ 2011.08.29. 17:48)
Azért indítottam ezt a témát mert úgy látom még nem igazán csinált senki ilyet laglábbis én max 1-2 találtam. Ide le írhatjátok kedvenceiteket illetve hogy melyik számot szeretitek tőlük a legjobban.
Nekem inkább a Kpop, már 3 éve, és szeretek mindenkit akiket ismerek, de a legjobban a B.A.P jön be. Imádom őket, és nagyon sok dal van amit szeretek^^
2013. szeptember 02. 20:33
A Japánoknál Morning Musume:Kimagure Princess, bár a koreaiakat jobban szeretem,ezért náluk több kedvencem is van.
KARA:Step
Beast:Shock
Shinee:Ring Ding Dong
KARA:Step
Beast:Shock
Shinee:Ring Ding Dong
2013. szeptember 08. 10:13
Jung Min Heeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 210594 offline |
Aki nem igazán ismeri a Jrockot, annak a One Ok Rock, Alice Nine, An Cafe, DIAURA, Te GazettE nevű bandákat ajánlom elsősorban. Föld és víz a Kpoppal, de lehet mindkettőt szeretni. Én vagyok rá az élő példa. xd
Lianda
2013. október 01. 20:44
Yeo Akira Heongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 12 Azonosító: 196871 offline |
Nekem a kedvenc bandám a BTS ♥
2013. október 12. 22:07
Hát én Japán bandák közül az An Cafet szeretem nagyon. A koreai bandák közül nem tudok kedvencet mondani mert a legtöbb bandát nagyon szeretem
De ha kedvencet kéne választani az a BigBang és a B.A.P. lenne.
De ha kedvencet kéne választani az a BigBang és a B.A.P. lenne.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.