Irány az iskolapad!
2011. augusztus 30. 18:32
Grat a cikkhez, nagyon jó lett. Nem várom a sulit, de ez nagyon hasznos tanácsoknak tűnnek!
2011. augusztus 30. 18:33
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Jó cikk lett, köszi a tippeket!
2011. augusztus 30. 18:35
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Nahát nem is tudtam,hogy lehet ilyen cikket is írni,amúgy jó lett.
Na mindegy,én hát hogy is mondjam én úgy vagyok a sulival hogy várom is meg nem is,de nem azért,mert most kezdeném a középsulit vagy valami,mert nem. Csak egy picit unom már magam,de jó lesz a haverokkal lógni. xD
Na mindegy,én hát hogy is mondjam én úgy vagyok a sulival hogy várom is meg nem is,de nem azért,mert most kezdeném a középsulit vagy valami,mert nem. Csak egy picit unom már magam,de jó lesz a haverokkal lógni. xD
2011. augusztus 30. 18:35
sajna már holnap után menni kell
Elég nehéz lesz 7 kor felkelni mikor mostanában mindig kb 11-ig alszok
nekem is vissza kell majd szoknom a régi kerékvágásba
2011. augusztus 30. 18:39
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Starity.hu. Közösségi sztárportál. Képek, videók, rengeteg információ és minden ami a sztárokkal kapcsolatos, egyenesen a rajongóktól.
nem kötekedésképpen, de ez hogy kötődik a sztárokhoz?
nem kötekedésképpen, de ez hogy kötődik a sztárokhoz?
2011. augusztus 30. 18:40
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
A reggeli felkeléssel nem lesz nagy bajom, mindig is korán kelő voltam. Nekem a legfőbb problémám az evéssel van, ugyanis nekem reggelente egy falat zabpehely is nehezen megy le a torkomon, és ahogy a cikk is írja, nehéz órán odafigyelni üres hassal. Így az első 2 óra számomra sokszor nem ér semmit, tiszta kómás állapotban vagyok. A reggeli mozgás is kipipálva, 5:30, 6:00 környékén szoktam felkelni, így a mozgásra is bőven marad idő, általában futni szoktam. Akik azt írják, hogy nem szeretik a sulit, azoknak csak annyit üzenek; most jobb otthon punnyadni, büdösödni, aludni, számítógépzeni, minthogy szinte a napod felét a barátaiddal töltöd? Az iskola nem csak a tanulásról szól. Csínyek a tanárok ellen fantasztikus kikapcsolódás. Levelezés az osztálytársakkal, és még sorolhatnám.
2011. augusztus 30. 18:42
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Ha lehetne ""lájkolnám"" Courtneyy hozzászólását! Tökre egyetértek, igaz én nem igazán sminkelem magam.
A cikkhez pedig csak gratulálni tudok, Regina! Nagyon tetszett! Remélem én is össze tudok hozni néhány cikket!
2011. augusztus 30. 18:44
Köszi a tippeket
Szépen össze lettek gyűjtve
tuti hogy meg fogadom őket!
2011. augusztus 30. 18:45
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
én másokkal ellentétben tökre várom ez a nyaram nem volt annyira jó mert alig tudtam találkozni a barátaimmal 1 hónapig be volt gipszelve a lábam úgy h már örülök h kezdődik a suli! nem vagyok egy stréber egy normál tanuló vagyok 4-es átlaggal!
2011. augusztus 30. 18:45
|
Natashaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 159634 offline
|
Ezek eléggé jó tanácsok. Szerencsére nekem már minden iskolai felszerelésem megvan. A koránkeléssel még vannak gondjaim, de szerintem meg tudom oldani, hogy 06:00-ra kicsászkálódjak az ágyamból. 
Lehet, hogy "stréberül" fog hangzani, de én már várom! Az ősz a kedvenc évszakom, és gyönyörű az iskola, és a környezet is.
Lehet, hogy "stréberül" fog hangzani, de én már várom! Az ősz a kedvenc évszakom, és gyönyörű az iskola, és a környezet is.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: