Irány az iskolapad!
2011. augusztus 30. 19:50
Furcsa tavaly a gólyák között voltam,viszont idén én fogok szivatni
Elég gyorsan telik az idő...
2011. augusztus 30. 19:56
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Tartalmas cikk, gratulálok! Örülök, hogy ezentúl nem csak sztárokról, hanem a mindennapos élettel kapcsolatos cikkeket is olvashatok. Hamar eltelt a nyár, sajnos.
2011. augusztus 30. 20:07
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
mar csak egy ev es vege....sok sikert mindenkinek
2011. augusztus 30. 20:19
jó cikk lett.
én most leszek elsős,végre megkezdem a gimit,és nagyon várom már,úgyhogy nyugi,márcsak 291 nap,és újra szünet lesz
én most leszek elsős,végre megkezdem a gimit,és nagyon várom már,úgyhogy nyugi,márcsak 291 nap,és újra szünet lesz
2011. augusztus 30. 20:19
Idézet
Ha nem laksz olyan közel, akkor is megteheted, hogy egy-két megállóval előbb leszállsz.
Végül is reggel hétkor pont ehhez van kedvem.
2011. augusztus 30. 20:20
Idézet (nOmiee @ 2011.08.30. 20:19)
Végül is reggel hétkor pont ehhez van kedvem. 
Jóhogy. Nem elég, hogy minden egyes kicseszett nap kelhetek hajnali 5kor még átgyaloglom fél Budapestet. Persze a bérletet is azért veszem.
2011. augusztus 30. 20:21
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
kösz h még itt is emlékezettek rá..tényleg xD
2011. augusztus 30. 20:23
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Erre is csak ugyanazt tudom mondani: jó cikk stb., de nem Starity-re való. Szerintem
De mellesleg én se várom egyáltalán a sulit, kifejezni is nehéz mennyire utálom, pláne az elején és amúgy is-a mostani szeptember 1. minden tekintetben rossz
2011. augusztus 30. 20:24
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
áááááááá...Kezdődik a suli ne már
2011. augusztus 30. 20:26
Tartalmas nyaram volt, sokat nyaraltam, szóval.. Az osztálytársaimra nagyon kíváncsi vagyok már, persze csak a többségre, mert párukkal rendszeresen találkoztam. Ha egy-másfél órával később kellene kelni, az mindent megváltoztatna..
Amúgy jó cikk lett! Végre valami, ami nem a sztárokhoz kapcsolódik!
Tornázzuk fel a legolvasottabbak közé!
Amúgy jó cikk lett! Végre valami, ami nem a sztárokhoz kapcsolódik!
Tornázzuk fel a legolvasottabbak közé!
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: