A The Grenma nevű zenekar új dallal állt elő, melybe mindent beleadtak. A videoklip ma látott napvilágot a YouTube-on.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új dallal áll elő a The Grenma
2011. szeptember 02. 20:38
![]() |
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 ![]() |

2011. szeptember 02. 20:48
Nem rossz, de nem lesz a kedvencem. Van egy-két számuk, amit imádok, és Csongi hangjáért meg oda-vissza vagyok.
Annyira édes.
Ebben a számban csak az a kár, hogy csak a refrénben lehet igazán hallani a hangját, mert a többi részben olyan, mintha egy üvegfal másik oldaláról énekelne.

2011. szeptember 02. 20:51
Nagyon szeretem a Grenmát a dal és a klipp is agyon tetszik bár nekem az Enyém az utolsó szó az örök kedvencem és Dóri haja meg nagyon tetszik

2011. szeptember 02. 20:59
![]() |
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1206 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 ![]() |

2011. szeptember 02. 21:18
![]() |
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 ![]() |
imádom

2011. szeptember 02. 21:36
nem nagyon ismerem őket és nem is szeretem a zenéjüket de ez a szám nem is olyan rossz...

2011. szeptember 02. 21:55
Nekem nem annyira lopta be magát a szívembe. :/
2011. szeptember 02. 22:26
Köszönöm a cikket, Nyöff09, nagyon jó lett, nem gondoltam volna, hogy valaki ezt megírja, de csak örülni tudok neki!
Nekem a klip is tetszik - gyönyörű a naplemente, csak kár, hogy nem látni Csongi szemét; Dóri haja eszméletlen jó lett, ezt már a promóképeken is megállapítottam -, meg a dal is eszméletlenül jó (bár voltak jobbak is), már rajta is van a telómon.
Most nem azért, de ha csak ennyit tudsz hozzászólni, akkor inkább ne is írj semmit.

Nekem a klip is tetszik - gyönyörű a naplemente, csak kár, hogy nem látni Csongi szemét; Dóri haja eszméletlen jó lett, ezt már a promóképeken is megállapítottam -, meg a dal is eszméletlenül jó (bár voltak jobbak is), már rajta is van a telómon.

Idézet (Peace_Devil boy)

Most nem azért, de ha csak ennyit tudsz hozzászólni, akkor inkább ne is írj semmit.

2011. szeptember 02. 22:28
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.02. 22:26)
Köszönöm a cikket, Nyöff09, nagyon jó lett, nem gondoltam volna, hogy valaki ezt megírja, de csak örülni tudok neki!

Igen, ez az egyetlen bajom a klippel.

2011. szeptember 03. 02:29
én nagyon szeretném ezt az együttest, mert a zene része nagyon jó, de egyszerűen nem bírom hallgatni ezt a béna énekhangot... olyan, mintha egy 12 évest hallgatnék :/ bocsi a rajongóktól, de ez a véleményem

Charlize Theron egy modell mellett találta meg a szerelmet
Charlize Theron egy modell mellett találta meg a szerelmet
Új kedvese van a sztárnak.

2 éve házas: Ariana Grande ritka fotót posztolt az esküvőjéről
2 éve házas: Ariana Grande ritka fotót posztolt az esküvőjéről
Romantikus fotót posztolt.

Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Legújabb képein úgy látszik, felszedett néhány kilót.

Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
A híresség kapcsolatban él.

Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Eltemették a színésznőt.

Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Hamarosan jön Netflixre a film!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Állapotos a színésznő!