Új dallal áll elő a The Grenma
2011. szeptember 03. 22:02
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.02. 22:26)
Köszönöm a cikket, Nyöff09, nagyon jó lett, nem gondoltam volna, hogy valaki ezt megírja, de csak örülni tudok neki!
Nekem a klip is tetszik - gyönyörű a naplemente, csak kár, hogy nem látni Csongi szemét; Dóri haja eszméletlen jó lett, ezt már a promóképeken is megállapítottam -, meg a dal is eszméletlenül jó (bár voltak jobbak is), már rajta is van a telómon.
Most nem azért, de ha csak ennyit tudsz hozzászólni, akkor inkább ne is írj semmit.
Nekem a klip is tetszik - gyönyörű a naplemente, csak kár, hogy nem látni Csongi szemét; Dóri haja eszméletlen jó lett, ezt már a promóképeken is megállapítottam -, meg a dal is eszméletlenül jó (bár voltak jobbak is), már rajta is van a telómon.
Most nem azért, de ha csak ennyit tudsz hozzászólni, akkor inkább ne is írj semmit.
Most tényleg nem zaklatásból de... meg kérdezhetem hogy, miért köszönted meg a cikket?
2011. szeptember 05. 19:01
Idézet (Nyöff09)
Most tényleg nem zaklatásból de... meg kérdezhetem hogy, miért köszönted meg a cikket? ohmy.gif O.o nem mintha oly nagy probléma lenne csak furcsa :S
Minden értelmes, jól megfogalmazott cikket meg szoktam köszönni.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: